مدیر فناوری اطلاعات شرکت ملی نفت با بیان اینکه 4 درصد ایرانی ها به اینترنت پرسرعت دسترسی دارند.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، مدیر فناوری اطلاعات شرکت ملی نفت با بیان اینکه 4 درصد ایرانی ها به اینترنت پرسرعت دسترسی دارند گفت: 13 میلیون کاربر اینترنت در کشور از خدمات بانکداری الکترونیکی استفاده می کنند و در دو سال اخیر خرید آنلاین از طریق موبایل 10 برابر افزایش داشته است.
احمد تولایی با بیان اینکه 52 درصد جوانان کشور از اینترنت استفاده می کنند ولی متاسفانه کشورمان در زمینه ICT جایگاه خوبی ندارد که باید ارتقا یابد گفت: هم اکنون 4 درصد ایرانی ها به اینترنت پرسرعت دسترسی دارند و 13 میلیون کاربر اینترنت نیز در کشور از خدمات بانکداری الکترونیکی استفاده می کنند.
وی با تاکید بر اینکه در 2 سال اخیر خرید آنلاین از موبایل افزایش 10 برابری داشته است گفت: 25 میلیون خریدار بازیهای رایانهای، 25 میلیون مشترک تلفن ثابت و 60 میلیون سیم کارت فعال وجود دارد.
تولایی افزود: صادرات کالا و خدمات دانش بنیان در سال 84 حدود 161 میلیون دلار بود که در سال 91 به حدود 900 میلیون دلار رسید و ضریب نفوذ تلفن ثابت در سال 92 به حدود 79 درصد رسید.
وی بیان اینکه ضریب نفوذ تلفن همراه در سال 91 حدود 78 درصد بوده و حدود 42 درصد خانوارهای ایرانی دارای رایانه هستند و 27 درصد به اینترنت دسترسی دارند خاطرنشان کرد: این درحالی است که نیمی از جمعیت جهان به نسل سوم موبایل دسترسی دارند و حدود 96 درصد جمعیت جهان از موبایل استفاده می کنند و 38 درصد به اینترنت دسترسی دارند.
مدیر ICT شرکت ملی نفت ایران به تغییرات عمده فاوا در جهان اشاره کرد و گفت: رشد سریع تلفن های هوشمند تا سال 2020 به 50 بیلیون و دادههای موجود به مرز 500 بیلیون گیگ خواهد رسید.
وی با بیان اینکه درآمد شرکت اپل در سال 2012 برابر درآمد فروش نفت امارات متحده عربی بود گفت: در سال 2010 کمپانی IBM مطالعاتی بر روی 1500 مدیرعامل در دنیا درخصوص آینده ICT انجام داده و براساس نتایج به دست آمده 80 درصد این مدیران معتقدند که رشد محیط کسب و کار پیچیدهتر شده و کمتر از نصف مدیران معتقدند که می توانند با این پیچیدگی مقابله کنند.
این مدیر مسئول درباره مشکلات فاوا در فضای کسب و کار و راهکارهای آن گفت: اهداف اصلی در خیلی از واحدها کاهش هزینه و افزایش سود در مجموعه است تا اینکه به سمت ساز و کاری برویم که بتوانیم به راحتی و کمترین هزینه به نیازهای اساسی خودمان دسترسی داشته باشیم.
تولایی درباره مزایای استفاده از رایانش ابری از دیدگاه کاربران تجاری گفت: یکی از موضوعات مهم و عوامل نگرانی دولت برای استفاده از رایانش ابری، امنیت اطلاعات است و همگرایی تطابق، تداوم تجارت و حفاظت داده و محرمانگی است.