احمد آریایی نژاد در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، گفت: آنچه درباره تعرفه پزشکی مهم است تعیین عادلانه نرخ هاست و تفاوتی در مرجع تعیین کننده آن نیست.
وی تاکید کرد: با توجه به اینکه سازمان نظام پزشکی از یک قشر خاص یعنی پزشکان تشکیل شده و ریاست آن را هم پزشکان در دست دارند، طبیعی است که حافظ و مدافع منافع صنف خود باشند و نه مردم.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس تصریح کرد: باید قبول کرد که مردم در تامین هزینه های پزشکی در مضیقه هستند و از طرف دیگر پزشکان نیز در تهیه تجهیزات و اجاره مطب با افزایش هزینه های فراوان مواجهند، بنابراین تعیین نرخ تعرفه نمی تواند یک طرفه و از ناحیه قشر خاص صورت گیرد.
این نماینده مجلس تاکید کرد: مسئله تعیین تعرفه های پزشکی به برنامه ریزی دقیق نیاز دارد، اما در شرایط کنونی فرصت کافی برای این کار نیست.
وی با بیان اینکه همیشه قانون بد از بی قانونی بهتر است، گفت: در گذشته نام طبیب را با حکیم می شناختند، اما امروزه پول جای آن عمل معنوی را گرفته است، بنابراین باید در این زمینه قانون وضع، و ملاک تعیین تعرفه ها شناخته شود.
آریایی نژاد در ادامه اظهار کرد: باید مشخص شود که مثلاً عمل آپاندیس چقدر هزینه دارد و مردم با علم به این هزینه ها به بیمارستان مراجعه کنند، اما این سازوکار هنوز در کشور عملیاتی نشده است.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: چطور پول نفت که مال مردم است صرف هزینه های دولت می شود، اما برای درمان آنها هزینه ای از سوی دولت تقبل نمی شود؟ باید هم دولت و هم نهادهای تامین اجتماعی در کشور بخش عمده هزینه های درمان مردم را متقبل شوند تا بنابر گفته رهبر معظم انقلاب یک خانواده به جز مریض داری، دغدغه دیگری نداشته باشد.
وی در پایان گفت: اگر یک روز در این مسیر تاخیر کنیم، مقصریم؛ چرا که فشار فراوانی بر مردم تحمیل شده است.