به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، مطالعات نشان می دهند که یکی از مواد موجود در پودر کاکائو اثری مشابه فلوراید دارد و این ماده را پس از استخراج می توان به جای فلوراید مورد استفاده قرار داد.
در این تحقیق که در امریکا انجام شد، مشخص گردید یک ماده استخراج شده از پودر کاکائو که به طور طبیعی در شکلات ها و سایر فرآورده های آن وجود دارد، جایگزین مناسبی برای فلوراید موجود در خمیر دندان ها به شمار می رود. این ماده نقش موثری در استحکام مینای دندان ها و پیشگیری از پوسیدگی دندان ایفا می کند.
متخصصان معتقدند که اگر پودر کاکائو به تنهایی و بدون شکر مورد استفاده قرار گیرد، به سلامت دندان ها کمک می کند. فلوراید یکی از مواد معدنی مهم است که موجب افزایش مقاومت نسج دندان و کاهش خطر پوسیدگی آن می شود.
منبع:سیمرغ