معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: فارس پس از پایتخت دومین استان دارای بیشترین تعداد نخبگان است.
به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»، سورنا ستاری، عصر جمعه، در مراسم امضای تفاهم نامه حمایت از طرح های تجاری سازی موسسات دانش بنیان در پارک علم و فناوری فارس با اعلام حمایت از پارک های علم و فناوری در جنوب کشور افزود: در استان فارس به دلیل پیشینه تاریخی و قوت در مسائل علمی، فعالیت های زیادی در حوزه علمی و فناوری، تجاری سازی و اقتصاد مقاومتی می تواند صورت بگیرد.
وی با بیان اینکه فرآیند تجاری سازی، فرآیندی چند بعدی است که باید توسط کارگزارهای مطمئن و با تجربه اتفاق بیافتد، اظهار امیدواری کرد و گفت: در سال آینده و با استفاده از خطوط اعتباری و نیز بهره مندی از بودجه صندوق نوآوری و شکوفایی در توسعه شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک ها و سایر حوزه ها استفاده می شود.
حمایت از شرکت های دانش بنیان در کوتاه ترین زمان
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اعلام برنامه های عملی سازی اقتصاد مقاومتی در کنار بودجه این نهاد برای تزریق به شرکت های دانش بنیان افزود: برای این منظور هزار میلیارد تومان خط اعتباری جدید در نظر گرفته شده است.
ستاری ادامه داد: منابع مالی از طریق پارک های علم و فناوری به استان ها تزریق خواهد شد تا شرکت های دانش بنیان خود را حمایت کنند.
رئیس بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه دستگاه های اجرایی استان باید با تخصیص بودجه عملی سازی اقتصاد مقاومتی را حمایت کنند، اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم همه شرکت های دانش بنیان را در کوتاهترین زمان حمایت کنیم.
فارس در تعداد نخبگان رتبه دوم کشوری را دارد
ستاری گفت: بیشترین تعداد نخبگان کشور پس از تهران در استان فارس هستند و این استان از لحاظ تعداد نخبگان رتبه دوم کشور را دارد.
وی گفت: در سال آینده و طبق برنامه ریزی های انجام گرفته دانشگاه های نخبه پرور تحت حمایت خوبی قرار خواهند گرفت.
ستاری تصریح کرد: این پارکها پوشش خوبی برای شرکتهای دانشبنیان هستند و به همین دلیل صندوق این پارکها باید تقویت شود.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوربا اشاره به ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی از سوی رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: برای تحقق اقتصاد مقاومتی باید ابتدا فرهنگ سازی صورت گیرد و انجام این کار از طریق کلیه نهادهای سیاست گذاری در حوزه علم و فناوری، پارک های علم و فن آوری و دانشگاه ها می باشد.
دبیر هیات امنای صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر اینکه شرکت های دانش بنیان از مالیات معاف هستند و از شرکت های دانش بنیان نوپا حمایت می شود، گفت: باید به سمت توانمند کردن نخبگان پیش رفت و با حمایت از آنان در ثبت و تولید، از اختراع آنان حمایت کرد.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور درباره تجاریسازی طرحهای پژوهشی اظهار کرد: پتانسیل کشور در این زمینه بسیار بالا بوده و امید است عدد قابل توجهی از بودجه صندوق نوآوری به این امر اختصاص پیدا کند.
ستاری در سفر یک روزه خود به استان فارس از دانشگاه شیراز، پارک علم و فناوری استان فارس، دانشگاه علوم پزشکی شیراز، بنیاد ملی نخبگان، دانشکده داروسازی، مرکز پزشکی مقایسه ای و تجربه ای بر روی مدل های حیوانی و ساختمان جدید برج پژوهش محمد رسول الله (ص) دانشگاه علوم پزشکی شیراز بازدید و نیز در نشستی با احمدی؛ استاندار فارس و همچنین با استادان برتر و چهره های ماندگار دانشگاه شیراز نیز دیدار و گفت وگو کرد.