به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، اکبر گنجی، علی افشاری، محسن سازگارا، ابراهیم نبوی و... نامهای آمیخته با سیاستی بودند که پس از دوران اصلاحات در مطبوعات و روزنامههای زنجیرهای مشغول به کار شدند. فضای سیاسی جامعه را ملتهب کردند و دست آخر هم سر از کشورهای غربی درآوردند.
برخی از این افراد نظیر احمد باطبی اگر هم در ایران سر و کارشان با مطبوعات و رسانههای جمعی نیفتاد پس از فرار از کشور توانستند جذب شبکههای تلویزیونی فارسی زبان بشوند تا حداقل اگر هنر و فنی برای ارائه ندارند از راه تبلیغات منفی برای سرزمین مادریشان امرار معاش کنند.
بررسی کارنامه سیاسی – مطبوعاتی برخی از این اخراجیهای ملت ایران که پس از افول دوران سیاسی راه فرنگ را در پیش گرفتند میتواند برای برخی افرادی که ناخواسته پای در این راه گذاشتهاند عبرت آموز باشد.
از جبهه تا ارتداد
اکبر گنجی را میتوان نمونه تمام عیار یک تندروی دو آتشه دانست، چه آن زمان که به اکبر پونزی مشهوری بود و در خیابانهای تهران با پونز روسری را به پیشانی خانمهای بیحجاب میدوخت و چه زمانی که از راه قبلی خود بازگشت و به مرور راه ارتداد در پیش گرفت و تا رسیدن به مقام یک مرتد کامل از پای ننشست.
گنجی زمانی که سپاه درگیر نبرد با ارتش صدام بود با سخنرانیهای اختلاف افکنانه علیه فرماندهان نظامی بساط بلوا و آشوب را درون جبهه مهیا کرد و در نهایت نیز در میانههای جنگ از سپاه استعفا داد و بیرون آمد. اکبر گنجی در این زمان هنوز ظاهر حزب الهیاش را حفظ کرده بود و تا روزی که منکر وجود مقدس امام زمان (عج) شود راه زیادی در پیش داشت.
دوم خرداد برای امثال اکبر گنجی به مثابه فرصتی استثنایی بود که خیلی خوب از آن بهره بردند در این زمان بود که او با انتشار کتابهای داستانگونه تاریکخانه اشباح و عالیجناب سرخ پوش و خاکستری پوش به شهرت رسید. ادامه دروغ پردازیهای گنجی در مطبوعات کارش را به زندان کشاند، جایی که توانست سکوی پرتابش به خارج از کشور بشود و غربیها را وادار کرد جایزههای زیادی برای اکبر گنجی تدارک ببینند.
اکبر گنجی در نهایت به جایی رسید که نه تنها وجود مقدس حضرت ولی عصر (عج) را انکار کرد بلکه در سلسله مقالاتی با عنوان قرآن محمدی نیز الهی بودن کتاب آسمانی مسلمانان را زیر سوال برد و آن را گفتاری بشری دانست.
امری که در نهایت باعث شد برخی از مراجع تقلید شیعه او را مرتد و ناپاک اعلام کنند. گنجی اینک به عنوان نویسنده برای رادیو فردا و بیبی سی فارسی فعالیت میکند اما خودش هم میداند که احتمالاً روزهای شهرت و سر و صدا به پایان رسیده و توسط افکار عمومی طرد و فراموش شده است.
از اصلاحات تا عبور از خاتمی
دوم خرداد و جریان اصلاح طلبی برای امثال افشاری کافی نبود. وی پس از مدتی پروژههای براندازانه را تعقیب و طرح عبور از خاتمی را مطرح کرد فعالیتهای مشکوک علی افشاری در نهایت او را به همان جایی فرستاد که دیگر هم مسلکانش برای رسیدن به آن عنان از کف داده بودند. علی افشاری اینک در خدمت صدای آمریکا و رادیو فردا به فعالیتهای تبلیغی علیه نظام اسلامی و ملت ایران مشغول است و البته برنامههای او نیز مانند اکبر گنجی دیگر بینندهای ندارد و به همین دلیل حتی رسانههایی مانند رادیو فردا نیز عملاً او را کنار گذاشته و حتی الامکان از نظراتش استفاده نمیکنند.
حزب الهی که به دامن بهایت پناه برد
از توبه نصوح تا سکس و فلسفه راه ناهمگونی بود که محسن مخملباف در طی 3 دهه گذشته آن را طی کرد. مخملباف از تندروترین انقلابیهای اواخر دهه 50 که با فیلم مذهبی توبه نصوح کارش را در سینما آغاز کرد، توبه نصوح داستان مردی را روایت میکند که در آستانه مرگ به دنبال گرفتن حلالیت از کسانی است که زمانی به آنها ظلم کرده بود. محتوای دینی و معنوی این فیلم باعث شد محافل مذهبی و سیاسی به این کارگردان جوان توجه نشان دهند اما در نهایت و به دلیل آشفتگی فکری و ذهنی که داشت سر از اسرائیل درآورد و برای خوش خدمتی به صهیونیستها فیلمی درباره فرقه ضاله بهایت ساخت.
فیلمی که اگر از جهات سینمایی و هنری چیزی برای عرضه به مخاطبین خود نداشت اما در عوض پیامهای سیاسی و ضد ایرانی آن آنقدر بود که در جشنواره فیلم اسرائیل توسط صهیونیستها مورد تقدیر قرار بگیرد. مخملباف پس از انتخابات ریاست جمهوری 88 فعالیتهای سیاسی خود را توسعه داد و به عنوان یکی از منصوبین سران فتنه در خارج از کشور مشغول به فعالیت شد اما پس از مدتی آنقدر آش فتنه را شور کرد که توسط فتنه گران داخلی و خارجی هم کنار گذاشته شد و به جایی رسید که دیگر حتی فیلهایش نیز در محافل هنری مورد بررسی قرار نمیگیرد. اواینک از راه خوش خدمتی و پادیی برای آژانسهای امنیتی بیگانه امرار معاش میکند.
منبع: افکار نیوز