به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، در راستای دریافت مجوز انجمن اسلامی دانشجویان از سوی هیئت نظارت دانشگاه علم و صنعت، اعضای این تشکل متنی را منتشر کردند که در ادامه خواهید خواند:
صبور پیروزی را از دست نمیدهد هر چند طول بکشد. امام علی علیه السلام
بعد از گذشت دو سال و پنج ماه از ارائه درخواست انجمن اسلامی دانشجویان دردانشگاه علم و صنعت ایران، سر انجام مجوز این تشکل در تاریخ 26/1/93 با رای هیات نظارت این دانشگاه صادر شد.
درطی این دو سال و اندی اعضای هیات مؤسس این انجمن در قالب قانونی پیگیر درخواست خود بودند اما در این راه مسائل و اتفاقات بسیاری را از سر گذارندهاند که بسیاری از آن ها ناشی از برخورد سلیقهای و فراقانونی مسئولان وقت بوده است که برازنده حکومت اسلامی نبوده است اما سرانجام صبر و ایمان به درستی راهی که در آن قدم گذاشته شده بود نتیجه را حاصل کرد.
درخواست تشکیل انجمن اسلامی در این دانشگاه در دی ماه سال 90 به هیات نظارت دانشگاه ارائه شد و بعد از پایان مهلت قانونی پاسخ دهی این نهاد نظارتی، درخواست به هیات نظارت مرکزی وزارت علوم ارسال شد. بعد از پایان زمان قانونی پاسخ دهی، اعضای هیات مؤسس از این نهاد نظارتی نیز پاسخی دریافت نکردند.
پس از تغییر ریاست دانشگاه در ماه های گذشته و به تبع آن ایجاد تغییراتی در بدنه مسئولان دانشگاهی سرانجام با مذاکرات فراوان با مسئولان فعلی دانشگاه توافقی همه جانبه به دست آمد و مجوز تشکیل انجمن اسلامی در دانشگاه علم و صنعت ایران صادر شد.
پیشینه انجمن اسلامی نشان داده است که این تشکل در طی سالیان قبل و بعد از انقلاب اسلامی و در دوران جنگ تحمیلی همواره برای تحقق آرمان های اسلامی- انسانی پیشرو بوده است و پیوند آن با اتفاقات تاثیر گذار ایران اسلامی به گونه ای بوده است که مفاهیمی چون آزاداندیشی، استقلال، آزادی، دین مداری و بسیاری از واژه های متولد شده در دامان جمهوری اسلامی با نام انجمن اسلامی مشابهت های معناداری دارد. البته متاسفانه اکنون انجمن های اسلامی در جایگاه واقعی خود قرار نگرفته است اما آن چه که مبرهن است این است که انجمن اسلامی تشکلی ست که ظرفیت و توان تجمیع آرای طیف های مختلف و سلایق متفاوت سیاسی را در نهادی مانند دانشگاه دارد و به مدد این ظرفیت مهم امکان تحقق آرمان ها و خلق فضای پویای سیاسی در آن فراهم می شود.
برای رسیدن به چنین جایگاهی نیاز است تا تشکلهای دانشجویی تازه متولد شده با شیوهای به دور از شعارزدگی و افراط و تفریط و با فعالیتهای آگاهانه و مخلصانه تلاش نمایند و با آسیبشناسی مشکلات و مسائل فعلی در تشکلهای دانشجویی برای نیل به جنبش اصیل و تاثیرگذار دانشجویی که لازمه فضای امروزه دانشگاههای کشور است همت گمارند.