به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، هاشمی رفسنجانی در آیین تجلیل از کارگران زن، با اشاره به نقش مهم کارگران در مبارزه با نظام ستمشاهی ، پیروزی انقلاب اسلامی ،دوران دفاع مقدس و سازندگی کشور، از زنان کارگر نیز که علاوه بر خدمت به جامعه ، مسئولیت تربیت فرزند و اداره امورخانه را به عهده دارند تجلیل کرد و گفت: اسلام بزرگ ترین مدافع حقوق زنان است .
وی با اشاره به قانون کار جمهوری اسلامی ایران آن را قانونی نسبتا مترقی در دفاع از حقوق قشر کارگر خواند.
هاشمی رفسنجانی با اشاره به حقوق اختصاصی زنان و مردان در اسلام بر اساس فطرت و نظم آفرینش گفت: عدالت واقعی در مورد حقوق زنان در اسلام نهفته است و دردوران قرون وسطای غرب که زن ، انسان شناخته نمی شد و بعدا با اندکی توجه ، انسان درجه دو معرفی شد؛ اسلام با تبعیض علیه زنان مخالفت کرد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: در منطق قرآن حتی زنانی که در محیط کفر زندگی می کردند و ایمان آوردند همانند همسر فرعون مورد تکریم وتقدیس قرار گرفته اند.
هاشمی رفسنجانی گفت: جامعه ما مرهون و مدیون معارف اسلام است و زنان جامعه ما بویژه کارگران اگر می خواهند حقوق خود را بدست آورند باید به اصول و دستورات ا سلام به عنوان عالی ترین معارف عمل کنند.
وی افزود: امروز غربی ها ادعای دفاع از حقوق زنان دارند اما وقتی به متن زندگی آنان وارد می شویم حقوق اساسی زنان را پایمال شده می بینیم .
آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت: انقلاب اسلامی فرصت و موقعیت بسیار ارزنده ای در اختیار زنان جامعه قرار داد که باید قدراین نعمت را بدانند.
وی همچنین اصلاح و بازنگری در برخی قوانین تبعیض آمیز درباره زنان را در جامعه اسلامی ضروری خواند.
دراین همایش علی ربیعی وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی پس از اهدای لوح سپاس به شماری از کارگران زن برگزیده گفت: در حال حاضر دو میلیون و دویست هزار زن کارگر تحت پوشش تامین اجتماعی هستند.
وی با بیان ا ینکه هم اکنون چهارصد هزار زن بازنشسته و پانصد هزار زن دیگر بازمانده جامعه تامین اجتماعی هستند افزود : دولت برای تامین کیفیت بهتر زندگی زنان کارگر طرح هایی اجرا می کند.
ربیعی گفت: سه مرکز درمانی ویژه بانوان را در تهران در دست گشایش داریم و قرار است اینگونه مراکز در سطح استان ها نیز گسترش یابد.
" شهیندخت مولاوردی" معاون رئیس جمهور در امور زنان نیز در گزارشی اعلام کرد: در حال حاضر میزان مشارکت اقتصادی جمعیت زنان در بخش رسمی و دولتی دوازده و سه دهم درصد است که بیشتر در بخش های خدماتی ازجمله آموزش اشتغال دارند.
به گفته مولاوردی براساس سرشماری سال 1390 دوازده و یک دهم درصد جمعیت کشور دارای سرپرست زن هستند که از این رقم هشتاد ودو درصد بیکارند.
معاون رئیس جمهور در امورزنان تصریح کرد: دولت برای حمایت بیشتر از بانوان سرپرست خانواده ، لایحه جامع حمایت را با همکاری وزارت تعاون ،کار و رفاه اجتماعی دردست تهیه دارد.
مولاوردی همچنین از تدوین پیش نویس لایحه بیمه جدید زنان خانه دار در دولت خبرداد.
"سهیلا جلودارزاده " رئیس اتحادیه زنان کارگر نیز با اشاره به کاهش سطح کیفی زندگی زنان کارگر خواستار توجه بیشتر دولت به این قشر زحمتکش جامعه شد.
وی همچنین از طرح واگذاری بیمارستان های وابسته به تامین اجتماعی به وزارت بهداشت انتقاد و ابراز نگرانی کرد و گفت : این بیمارستان ها باید همچنان دراختیار جامعه کارگری باشد.