به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، سیروس محمودیان در یادداشتی نوشت؛ یک: چندی پیش یکی از دستیاران ارشد رئیسجمهور طی سخنانی که رنگ و بوی وادادگی سیاسی و انحراف عقیدتی داشت به صورت مطلق مدعی شد در حال حاضر اصلاحطلبان و حکومت جدید بنیاسرائیل از منظر مطالبات اصلاحطلبی به یک نزدیکی دست یافتهاند! وی دراین رابطه گفته است: «امروزحکومت بنیاسرائیل هم در نسل جدید به آنچه نسل جوان ایران درباره همزیستی و اصلاحطلبی میگوید، نزدیک شده است.»
دو: وی در متن سخنان ناموجه خویش، تعمدا از تبیین این موضوع راهبردی که درعصر حاضر از نظر شکلی و ماهوی در کجا حکومت بنیاسرائیل دائر است، امتناع کرده یا هیچ تعریف روشنی از مفهوم همزیستی و اصلاحطلبی نسل جدید ایرانی با نسل جدید حکومت بنیاسرائیل ارائه نداده است. بدیهی است در حال حاضر جز رژیم غاصب صهیونیستی که اتفاقا از منظر حقوق بینالملل و موازین جهانی ذاتا فاقد یک مشروعیت حکومتی است، نمیتوان مصداق حکومتی دیگری برای قوم بنیاسرائیل بیان داشت. در واقع بهطور تصریحی از سخنان نامبرده این برداشت تحلیلی به دست میآید که وی اعتقاد دارد، مختصات فکری جریان اصلاحطلبی در ایران اشتراکات مبنایی با نسل کنونی اسرائیل دارد. این اشتراکات مبنایی عملا توانسته است زمینه رسیدن متقابل دو طرف به یک فهم مشترک از همزیستی و اصلاحطلبی را فراهم کند. به هر حال تطهیر سیاستگذاران کنونی رژیم مجعول صهیونیستی از جنایات وخبائث ضدانسانی روی دیگر این سخنان جهتدار است.
سه: واضح است قائل شدن اشتراکات فکری- عملی میان حکومت بنیاسرائیل – شما بخوانید دولت غاصب صهیونیستی - با جریان سیاسی مدعی اصلاحات، توهینی آشکار نسبت به آن جریان است. با وجود انتقادات اساسی و ایرادات بنیادینی که بر مبانی تسامح و تساهلی اصلاحطلبان داخل کشور وارد است اما انصافا «همخوان» دانستن مطالبات جریان اصلاحطلبی ایران با مطالبات نسل کنونی اسرائیل ظلمی مضاعف به جریان مزبور است. نژادپرستی، غارت منابع ملل محروم آفریقایی- آسیایی، غصب سرزمین کشورهای اسلامی، ترویج تروریسم دولتی، توسعه سلاحهای کشتار جمعی، کوچاندن اجباری ساکنان اصلی سرزمین فلسطین، ایجاد ناامنی و شرارت در کشورهای حوزه بالکان و... و در نهایت قتلعام سازمانیافته زنان و کودکان بیگناه مسلمان در کشورهای مختلف اسلامی تنها بخش کوچکی از تلقی نسل کنونی اسرائیل از مفهوم همزیستی و اصلاحطلبی است. لذا فارغ از تبعات حقوقی – کیفری چنین اظهارات نسنجیدهای از سوی یک مقام دولتی، باید گفت ضرورت دارد سران مدعی اعتدال و تدبیر و همچنین بدنه میانی جریان اصلاحات با اعلام انزجارعلنی از این نوع سخنان غیرعقلایی، عملا در محضر ملت ایران از اتهام اشتراک فکری وهمخوانی نظری با نظام ضد بشری صهیونیستی برائتبجویند.
چهار: ظاهرا تجارب حاصله از اتفاقاتی مانند قضیه مک فارلین در امیدواری این جریان به نتیجهبخش بودن این فضاسازیهای مشکوک موثر بوده است. مبتنی بر یک نگاه تحلیلی و ملاحظه اسناد، حضور یک رابط صهیونیستی در ماجرای مک فارلین که با هوشیاری حضرت امام (ره) به یک رسوایی بینالمللی برای دشمنان ایران مبدل شد، گویای آن است که در حال حاضر دشمن صهیونیستی تلاش دارد بهواسطه برخی اشخاص سادهاندیش نسبت به بازسازی وجاهت از دسترفته خویش نزد ملت ایران همت گمارد.
پنج: واکاوی دشمنیهای جامع، پایدار و غیرانسانی رژیم صهیونیستی در مواجهه با حقطلبیهای ملت ایران و همچنین بازبینی مجموعه تهدیدات روزافزون رژیم صهیونیستی علیه ایران در یک سال اخیر مؤید آن است که دشمنی کینهتوزانه با ملت ایران، اولین و آخرین استراتژی رژیم صهیونیستی در دوامبخشیدن به حیات نامشروع خویش است. رژیم صهیونیستی نفسا تامین و تضمین امنیت خویش را در ساقط کردن ملت ایران جستوجو میکند. ملاحظه نقش اساسی رژیم صهیونیستی در سنگاندازی در مسیر رشد و اعتلای علمی و شکوفایی اقتصادی ایران یا صحنهگردانی تحریم ملت ایران و همچنین بازخوانی نقش اصلی آن رژیم تروریست در ترور دانشمندان ایرانی بهطور قطع نشان میدهد، خصومت تنها حکومت نامشروع بنیاسرائیل با ملت ایران پایانناپذیر است.
شش: بیشک اسلام دین محبت و دوستی است و ملت ایران بهواسطه یک پیشینه درخشان تاریخی - دینی احترام به سایر ملل را همواره سرلوحه امور قرار داده است اما درعین حال لازم به ذکر است ملت ایران مبتنی بر قاعده نفیسبیل که استیلای دشمنان بر جامعه اسلامی را مطرود و مذموم میشمارد و در چارچوب اصل تولی و تبری، نمیتواند با دشمنان جهان اسلام دست دوستی بدهد. مسبوق به سابقه ضدانسانی رژیم صهیونیستی هیچ ایرانی مسلمان غیرتمندی نمیتواند کمترین همخوانی با نسل قدیم یا جدید صهیونیستها در نزد خود احساس کند. طبعا چنین تصورات باطلی برگرفته از اذهان مخدوش غیرانقلابی است.
هفت: به هر شکل این سخنان مسالهساز در حالی از سوی منسوبان به دولت روحانی در مجامع عمومی و خصوصی ایراد میشود که صهیونیسم بینالملل بشدت از نقشآفرینی سازنده ایران در تحولات اخیرمنطقه نگران شده و عملا تلاش دارد به هر طریق ممکن و با توسل به انواع حربههای اقتصادی – فرهنگی زیرساختهای ایران را نشانه رفته و اقتدار داخلی و بینالمللی ملت ایران را مخدوش کند. الزاما تطهیر نسل کنونی رژیم صهیونیستی که اتفاقا نقش مهمی در اجرایی شدن سیاستهای غیرانسانی رژیم صهیونیستی دارد از سوی مقامات دولتی، پذیرفتنی نیست.
منبع: وطن امروز