به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، حسامالدین برومند در یادداشتی در وطن امروز نوشت؛ این در حالی است که از نیمه مرداد 1390 که پرونده فسادبزرگ مالی گشوده شد؛ دستور کار جبهه دشمنان ملت ایران و ضدانقلاب در تمام قریب به 3 سال گذشته این بود که یکسره این ساز را کوک کنند که این پرونده به نتیجه نخواهد رسید. از همین رو، حجم انبوهی از گزارشها، اخبار و تحلیلها از سوی ضد انقلاب، اپوزیسیون خارجنشین و شبکههای ماهوارهای و رسانههای معاند به فضای رسانهای و مجازی پمپاژ شد که جمهوری اسلامی قدرت برخورد با متهمان و عوامل فسادی مالی در ابعاد 3 هزار میلیارد تومان را ندارد و بهصورت مستمر القا میکردند دانهدرشتها از چنگال قانون، دستگاه قضا و نظام فرار خواهند کرد. آتش تهیه سنگین این شایعات و شبهات پیرامون ادعای به فرجام نرسیدن این پرونده، با تحرکات مرموز و موذیانه جریان «فتنه» و «انحراف» پر و بال داده میشد چراکه «فتنه» و «انحراف» در تردیدافکنی درباره این پرونده همنظر و همعقیده و حتی همکار بودند و این خط را دنبال میکردند که با لطایفالحیل و شانتاژکاری و تحریف واقعیت برای افکار عمومی جابیندازند این پرونده به اصطلاح با «سیاسیکاری» گره خورده و قوهقضائیه از این استقلال برخوردار نیست که بتواند با مفاسد اقتصادی و مالی برخورد قاطعانه کند. به تعبیر دیگر، برخورد با مفسدان اقتصادی در یک مکانیسم قدرتمند حقوقی و قانونی را تنها «شعار» مسؤولان عالی قضایی میپنداشتند و این رجز توخالی را سر میدادند که درآینده همه چیز روشن خواهد شد و دانهدرشتها پس از چند صباحی که آبها از آسیاب افتاد، از این معرکهگیری خلاص میشوند!
شبکه بیبیسی به عنوان پیشقراول تحریف واقعیتها و تخریب قوهقضائیه از همان ابتدا و در گزارشات تولیدی متعدد و پیدرپی میکوشید وانمود کند رسیدگی به اتهامات مهآفرید و گروه مافیایی آریا در دستگاه قضایی ماستمالی خواهد شد و حتی مشخصا در گزارشی در اول مهر 1390 ادعا کرد پرونده فساد 3 هزار میلیاردی و طرح اتهامات مهآفرید بایگانی خواهد شد!
دیروز مهآفرید در شرایطی به دار مجازات آویخته شد که یادآور میشود، از بیبیسی تا صدای آمریکا، دویچهوله، رادیو فردا تا صدها شبکه عنکبوتی ضدانقلاب و اپوزیسیون خارجنشین با پروپاگاندای رسانهای و با بهرهگیری از تاکتیکهای عملیات روانی در برنامههای مختلف خود و در هر مرحله از رسیدگی به اتهامات مهآفرید و دیگر متهمان این پرونده، ادعاهای جدیدی را به صحنه آوردند و آن را در قالب عباراتی چون «نمایشی»، «خیمه شببازی»، «شعبده بازی»، «خیال باطل» و نظایری از این دست توصیف کردند.
البته هر انسان منصفی میتوانست بفهمد شواهد و قرائن به وضوح نشان میداد قوهقضائیه در به سرانجام رساندن این پرونده بزرگ ذرهای کوتاهی نخواهد کرد و در به مجازات رساندن مفسدان و دانهدرشتها که خواسته بحق مردم بوده، مصمم و باانگیزه است و سیر رسیدگی به این پرونده گویای این واقعیت است. پروندهای بالغ بر 20 هزار صفحه و صدها متهم، اکنون در کمتر از 3 سال، متهم اصلی آن پس از محاکمه و تشریفات آیین دادرسی بابت احراز «افساد فیالارض از طریق شرکت در اخلال در نظام اقتصادی کشور با تبانی و فساد در شبکه بانکی و توسل به روشهای متقلبانه و مجرمانه و اخذ میلیاردها تومان وجوه غیرقانونی و شرکت در پولشویی و پرداخت رشوه» به سزای عملش میرسد.
قاطعیت مثالزدنی قوهقضائیه در اجرای حکم مجرم اصلی پرونده فسادبزرگ بانکی و مالی حاوی چند پیام و پیامد است: 1- اجرای این حکم، ضربشست سنگینی به شبکه فساد و کانونهای مافیایی مفسدان، رانتخواران و ویژهخواران است. 2- قوهقضائیه استقلال و اقتدار خودش را در برخورد با دانهدرشتها به رخ کشید تا همه بدانند هیچ کسی نمیتواند از چنگ قانون بگریزد. 3- ادعای دروغین رسانههای ضدانقلاب و شبکههای بیگانه در به نتیجه نرسیدن این پرونده و اجرا نشدن احکام متهمان اصلی، دروغ از آب درآمد. 4- روشن شد قوهقضائیه به دور از قشقرقبازیها و تحرکات و دسیسههای ضدانقلاب، فتنه، انحراف و بیگانه، نه تنها به «میدان فریب» حریف وارد نشد بلکه با هوشیاری و همت، الگوی مناسبی در برخورد با مفسدان اقتصادی را عملیاتی کرد. 5- بار دیگر بر همگان ثابت شد این قبیل فسادهای کلان و هنگفت با نسخه حکومتی جمهوری اسلامی سازگاری ندارد و در مواردی که اعمال پلشت اینچنینی بروز و ظهور یابد؛ هیچ مجرم و دانهدرشت و یقهسفیدی مصونیتی نخواهد داشت و خط قرمزی وجود ندارد. 6- بازدارندگی اجرای قاطعانه این حکم غیرقابل انکار است ولو اینکه پیشگیری از فسادهای مالی پیچیده و چند لایه نیازمند عزم ملی و همکاری تمام نهادها و ارگانهاست.
و بالاخره باید به قوهقضائیه در اجرای قاطعانه قانون و دفاع از حقوق مردم و بازگرداندن اموال به بیتالمال در این پرونده بزرگ، خداقوت و دستمریزاد گفت و انتظار داشت آنهایی که با دروغ بزرگ تقلب در انتخابات، در امنیت کشور اخلال کردند و به تعبیر رهبر انقلاب «بزرگترین گناهشان این بود که دشمن را امیدوار کردند» به سزای درخور اعمالشان برسند.
منبع: وطن امروز