نماینده مردم تهران در مجلس گفت: در رابطه با فرهنگ در ماههای اخیر بزرگنمایی شده است؛ اگر وضعیت فرهنگ را با دولت گذشته مقایسه کنیم، تغییر چندانی نداشته اما میبینیم که فریاد وا اسلاما سر داده میشود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از شیراز، علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس در جشن سالگرد انتخاب حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور اسلامی ایران در سالن ورزشی شهید دستغیب شیراز هدف از بعثت پیامبران را توحید، عدالت و برقراری روابط حسنه دانست و گفت: امروز متفکران جهان به این نتیجه رسیدهاند که تنها راه نجات جهان، تشکیل حکومت واحد جهانی است؛ در حالی که این تفکر در سالهای قبل بسیار سنگین به نظر میرسید.
وی با اشاره به اینکه دنیای امروز در حال نزدیک شدن به تفکر مهدویت است، تصریح کرد: مهدویت یک فلسفه جهانی است که نباید آن را کوچک تلقی کنیم.
نماینده مردم تهران با اشاره به سالگرد حماسه 24 خرداد گفت: انتخابات سال گذشته نشانه رشد اجتماعی و سیاسی ملت ایران بود که پس از آن همه تبلیغات در طول هشت سال گذشته در عین حال مردم راه را از چاه تشخیص دادند و این مسئله کوچکی نبود.
مطهری ادامه داد: تبلیغ وسیعی توسط رسانههای بیگانه در هشت سال گذشته انجام شد که بتوانند بسیاری از شخصیتها را به حاشیه برسانند و گروهی را که تازه از راه رسیده بودند، به عنوان انقلابیون راستین معرفی کنند.
وی ادامه داد: آن ها قصد داشتند انقلابیون اولیه را به حاشیه ببرند؛ اما مردم فریب نخوردند و راه اصلی انقلاب را بخوبی تشخیص دادند و همچنین آرمانهای انقلاب را از انحراف نجات دادند.
نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه مردم در اثر انتخابات مکرر در طول 35 سال گذشته تجربه پیدا کرده بودند، تصریح کرد: اگر در هر انتخاباتی رهبران جامعه بخواهند برای مردم راه را مشخص کنند، این مردم هیچگاه به رشد اجتماعی نخواهند رسید.
مردم ما در انتخابات سال گذشته آفت رخنه فرصت طلبان را دفع کردند
مطهری با اشاره به اینکه احساس میکنیم مردم ما به یک رشد نسبی اجتماعی رسیدهاند، تصریح کرد: انتخابات سال گذشته دفع یک خطر و آفت از انقلاب اسلامی بود و مردم آفت رخنه فرصت طلبان را دفع کردند.
وی ادامه داد: رخنه فرصت طلبان یکی از آفاتی است که همواره نهضت اسلامی را تهدید میکند و در حقیقت آنها با این کار، خود را انقلابیون واقعی و اصیل معرفی و تلاش میکنند انقلابیون واقعی را از صحنه خارج کنند.
نماینده مردم تهران خاطرنشان کرد: در دوره گذشته گرفتار آفتی شدیم و کسانی که مدیریت اجرایی کشور را به دست گرفته بودند که نمیگفتند ما هستیم و دیگران هم باشند؛ بلکه میگفتند هرکس با ما نیست باید از صحنه انقلاب خارج شود که مردم با انتخابات 92 این آفات را دفع کردند.
مطهری خاطرنشان کرد: در حالی دولت یازدهم بر سر کار آمد که رشد اقتصادی ما منهای شش بود که این به معنا بود که خزانه ما وضع خوبی نداشت و ضروری است در این باره نقطه شروع دولت یازدهم را در نظر بگیریم.
وی به ارزیابی عملکرد دولت در 10 ماهه گذشته بویژه در بعد در سیاست خارجی اشاره و تصریح کرد: مسئله ارتباط با جهان از نظر انقلاب اسلامی مسئله مهمی است بخصوص که در ابتدای انقلاب مسئله تسخیر سفارت آمریکا اتفاق افتاد که برای برخی این تصور ایجاد شد که اساسا ما با رابطه با غرب مخالف هستیم؛ در حالی که انقلاب ما حاوی پیامهای زیادی برای دولتها و ملتها است.
حادثه سفارت آمریکا یک امر غیرمترقبه بود
نماینده مردم تهران در مجلس گفت: حادثه سفارت آمریکا یک امر غیرمترقبه بود که قطع رابطه از طرف آنان صورت گرفت و امروز ما تنها در دنیا یک استثنا داریم و آن هم اسرائیل است.
مطهری همچنین به مذاکرات هستهای اشاره کرد و گفت: برخی مذاکره را موحب از دست رفتن عزت ایران میدانند؛ در حالی که اشتباه میکنند و ما باید به دنیا نشان دهیم که از راه گفتگو مسائل را حل میکنیم که حتی اگر درگیری ایجاد شود، باز هم ما درم وضع بالاتری قرار داریم.
وی به بعد سیاست داخلی دولت در 10 ماهه گذشته اشاره و خاطرنشان کرد: نقاط ضعفی در کار دولت یازدهم وجود دارد که ما انتظار بیشتری از این دولت داریم که یکی از آن ها تاسیس احزاب قوی است و تا زمانی که احزاب قوی در کشور نداشته باشیم، دموکراسی به معنی واقعی ایجاد نمیشود.
نماینده مردم تهران در مجلس تصریح کرد: احزاب میتوانند نقش اتاق فکر دولت را داشته باشند و کادر سازی کنند تا نیرو برای وزارت، استانداری و فرمانداری و سایر پستها تربیت شوند تا در در زمان تشکیل دولتها دچار آشفتگی نمی شویم.
مطهری ادامه داد: شکل گیری دولت اعتدال مستلزم کارگزاران معتدل از همه گروههای سیاسی است و دولت مطابق شعاری که اعلام کرده باید از معتدلهای اصلاح طلب و اصول گرا استفاده کند تا دیوار مصنوعی که بین آنان تشکیل شده از بین برود.
وی با اشاره به اینکه باید زمینهای فراهم شود که کسانی که زندانی میشوند، منع شوند و شکنجه شوند و طبق قانون باید ظرف 24 ساعت تکلیف او به سرعت معلوم شود، گفت: انتظار ما از دولت روحانی این است که در حوزه حقوق ملت شفاف تر و با جسارت بیشتری فعالیت کند.
نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: در حوزه مطبوعات ما دچار حاکمیت دوگانه هستیم، هیاتی به نام هیات نظارت بر مطبوعات داریم که طبق قانون تکلیف را باید روشن کنند؛ اما میبینیم که قوه قضائیه خارج از این قانون روزنامهای را توقیف و خبرنگاری را بازداشت می کند، اینها مسائلی است که توسط رئیس جمهور قابل حل است.
مطهری گفت: برداشت احمدی نژاد برداشتی درست نبود و تصور میکرد که رئیس جمهور میتواند مصوبات مجلس را اجرا نکند.
وی به حصر خانگی موسوی و کروبی اشاره و تصریح کرد: حصر، بدون حکم قضایی خلاف قانون اساسی است، اگر اینها تخلافاتی انجام دادهاند باید در دادگاهی صالح حرفهای خود را بزنند و البته طرف مقابل آن ها که احمدی نژاد است، نیز باید محاکمه شود.
نماینده مردم تهران در مجلس افزود: امام علی(ع) حتی حقوق خوارج را از بیتالمال قطع نکرد که روش ما نیز همین باید باشد و صرف انتقاد باید در هر سطحی باید آزاد باشد؛ چرا که در کشور ما هیج مقام غیرانتقادی نداریم و هر مقام غیر معصومی اگر در مقام غیر انتقاد قرار بگیرد هم خود فاسد میشود و هم جامعه را فاسد میکند.
مطهری با اشاره به وضعیت اقتصادی دولت در 10 ماهه گذشته گفت: رشد اقتصادی ما منفی شش بوده؛ اما امروز به مثبت رسیده و تورم 40 درصد بوده و امروز مهار شده و اینها نشانه این است که به سمت رونق اقتصادی درحال حرکت هستیم.
وضعیت فرهنگ تغییر چندانی نداشته که فریاد وا اسلاما سر داده میشود
وی در رابطه با وضعیت فرهنگی دولت در 19 ماهه گذشته نیز تصریح کرد: در رابطه با فرهنگ در ماههای اخیر بزرگنمایی شده است که اگر وضعیت فرهنگ را با دولت گذشته مقایسه کنیم، تغییر چندانی نداشته اما میبینیم که فریاد وا اسلاما سر داده میشود.
نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: اگر ما وضعیت سینما، فرهنگ عمومی و ححاب و پوشش اسلامی را با دولت قبلی مقایسه کنیم، مشاهد میکنیم که تغییر چندانی نکرده و در بسیاری حوزهها بهتر شده است و انتقاداتی که به جنبه فرهنگی میشود، بیشتر ناشی از حب و بغضها و سیاسی به نظر میرسد.
مطهری در بیان اینکه ما تنها با وحدت به اهداف خود میرسیم، تصریح کرد: نهضت اسلامی با وحدت آغاز و با وحدت فتنهها از پیش پا بر داشته شد و امروز باید موافقان و مخالفان دولت دوستان خود بدانیم و ید واحد در برابر دشمنان باشیم.
سید محمد احمدی، استاندار فارس نیز در این مراسم با بیان اینکه در تاریخ ملتها روزهایی به یادماندنی و فراوش نشدنی وجود دارد که جهت اجرایی و حرکت ملتها عوض میشود، بیان داشت: مردم ما در 24 خرداد سال گذشته با خلق حماسه سیاسی مورد نظر رهبری مسیر اجرایی کشور را اصلاح کردند.
وی با اشاره به اینکه 24 خرداد روز امید، تدبیر و عقلانیت برای مردم ایران بود که حاصل آن دولت تدییر و امید با مشی اعتدال شد، خاطرنشان کرد: در 10 ماهه گذشته دولت با اولویت بندی سیاسی خود بویژه در عرصه خارجی اقدامات اساسی برای آینده سازان ملت ایران طراحی کرده است.
نماینده عالی دولت در استان فارس با اشاره به اینکه حرکت دستگاه دیپلماسی کشور در عرصه داخلی، بهرهگیری از تجربیات 35 ساله، رساندن مذاکرات به نقطه مطلوب مردم و هدایتهای قاطعانه رهبری است، گفت: این دستگاه در داخل نیز رساندن کشور به رشد و تعالی اقتصادی را مد نظر قرار داده است.
احمدی ادامه داد: کشور در سالهای اخیر در معرض پرتگاه اقتصادی بود و نیاز به منجی داشت که روحانی با بهرهگیری از پشتوانه مردمی و افراد کارآمد راه برون رفت کاهش نرخ تورم را در پیش گرفت و شادی امروز مردم نیز حاکی از امیدی است که مردم به دولت دارند.
امروز مملکت ما از توده گرایی و پوپولیسم به طرف خردگرایی و عقلانیت پیش رفته است
وی تصریح کرد: دولتها با ما در سالهای اخیر قهر بودند؛ اما امروز رئیس جمهور کشور ما با درخواست ملاقاتهای زیاد از کشورها رو به رو میشود و امروز مملکت ما از توده گرایی و پوپولیسم به طرف خردگرایی و عقلانیت پیش رفته است.
استاندار فارس گفت: امیدواریم استان فارس از قالب توسعه و عمران عقب نماند و آن را به جایگاه اعلای خود برسانیم.
همچنین در این برنامه عضو شورای مشورتی استان های کشور نیز تصریح کرد: در کشور ایران چندبن بار اجماع بین نخبگان و توده مردم اتفاق افتاد که نخستین بار انقلاب را رقم زدند و پس از آن راندن منافقین از ایران اتفاق افتاد و سومین بار نیز هشت سال جنگ تحمیلی را پشت سر گذاشتند.
جمشیدی تصریح کرد: همکاری نخبگان و توده مردمی در دوم خرداد 76 منجر به حماسهای به یادماندنی شد و آخرین حماسه نیز 24 خرداد بود که راستگویی و عقلانیت را انتخاب کرد./200ب1/