به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، معصومه آباد، نویسنده کتاب «من زنده ام» در چهارمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت و مراسم رونمایی از تقریظ امام خامنهای بر این کتاب «من زندهام» که عصر امروز در فرهنگسرای اندیشه برگزار شد با اشاره به اینکه آنچه که در این کتاب نوشته شد برداشت های من از دوره اسارت بود، گفت: من نویسنده نیستم،چرا که نویسندگی قاعده خاص خود را دارد.
وی در ادامه به نحوه نگارش این اثر اشاره کرد و افزود: در سال 91 دیداری با رهبر معظم انقلاب داشتم که در آنجا سراپا گوش بودم، مقام معظم رهبری در این جلسه تعابیر بسیار زیبایی راجع به خاطرات جنگ گفتند و فرمودند که دوران اسارت دوران خلاصهشدهای است که انسانهای مستعد را به الماس تبدیل کرده است هر چند خاطرات متعددی از دل آنها بیرون آمده اما این کافی نیست.
آباد ادامه داد: رهبری تاکید داشتند که خاطرات این دوران متعلق به راویان آنها نیست بلکه متعلق به تاریخ 8 سالهای است که در سینه تکتک مردمان هست و اگر گفته شود عبرتی برای تاریخ خواهد شد. با توصیههای مقام رهبری معظم انقلاب تصمیم گرفتم خاطراتم را بنویسم. این کتاب مدال افتخاری بود که آن را به گردن همه مردم ایران اهداءکردم.
نویسنده کتاب « من زنده ام» تصریح کرد: دو سوم کتاب را هنگامی که در مصاف کعبه بودم نوشتم چرا که در آنجا احساس میکردم جایی که خداوند معجزه پیامبرش را کتاب قرار داده، رسالتش را با خواندن آغاز میکند و به قلم قسم میخورد میتوانم کتابم را بنویسم و از خدا خواستم کمکم کند تا هر آنچه که او میپسندد به روی کاغذ بیاورم.
نویسنده کتاب « من زنده ام» اظهار داشت: زمانی که نزد رهبر معظم انقلاب رفتم تا از ایشان برای رونمایی کتابم اجازه بگیرم. در زمانی که حساسیتها بر روی مسائل سیاسی، انرژی هستهای و... است آدم احساس میکند تقاضای این چنینی اهمیتی ندارد. وقتی ایشان در جواب تقاضای من فرمودند که در حال مطالعه این اثر هستم ا حساس کردم در این مراسم نباید در مورد «من زندهام» صحبت کنم بلکه باید درباره رهبری حرف بزنم که در خلال این حوادث جاری به خاطرات یک اسیر توجه میکنند و این مسئله برایم شیرین بود.
وی افزود: برای گرفتن تقریظ رهبری هر روز به دفتر ایشان می رفتم زمانی که تقریظ را دریافت کردم انگار تمام روحم را گرفته بودم. وقتی این جمله را خواندم که ایشان از پشت پرده اشک کتاب را خواندند، بدون هیچ حرفی محفل را ترک کردم.
نویسنده کشورمان در بخش دیگری از سخنانش به دیدار دوباره خود با رهبر معظم انقلاب در سالروز آزادیاش اشاره کرد و در این باره اظهار داشت: در دیدار 3 ساعته ای که با ایشان داشتم؛ فرمودند که رنج کشیدنی است نه خواندنی. اما این کتاب رنج را خواندنی کرد. من با این حرف ایشان فکر میکنم که این معجزه قلم است.
در ادامه این مراسم امیر خوراکیان قائم مقام مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی گفت:مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی که مستقیماً و با نظارت رهبر انقلاب اداره میشود، نظارت کاملی بر آثار ایشان دارد و به نوعی مرجعیت آثار ایشان بر عهده این مؤسسه است.
وی افزود: زمانی که موضوع مرجعیت موسسه فرهنگی انقلاب اسلامی به میان می آید به این معنا نیست که دست سایر مؤسسات و علاقهمندان به فعالیت در حوزه آثار ایشان بسته است و امروز که 12 سال از فعالیت این مؤسسه میگذرد با توجه به آگاهی که من از دستاوردهای این مؤسسه دارم، اعلام میکنم که تلاش زیادی در جمعآوری اطلاعات و تدوین آنها صورت گرفته است. در آینده علاقهمندان به آثار ایشان حتماً با آثار فاخری در زمینههای گوناگون از سوی مؤسسه روبهرو خواهند شد.
همچنین در بخش دیگری از این مراسم علیرضا مختارپور، رئیس نهاد کتابخانههای عمومی کشور و معاون نشر مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی با بیان اینکه رهبری انقلاب تقریظات بسیاری بر کتابهای دفاع مقدس نوشتهاند که تاکنون منتشر نشده است که امیدواریم در آینده منتشر شود عنوان کرد: مقام معظم رهبری در سایر حوزه ها مانند ادبی، علمی و .... نیز تقریظ دارند، بر اساس مطالعهای که بر روی تقریظهای ایشان که بر کتابهای دفاع مقدس نوشتهاند انجام دادهام به نتایج جالب توجهی رسیدهام، که در مقاله ای آنها را منتشر می کنم.