به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات بازار سنگاپور از 1326 دلار در روز سه شنبه به 1325 دلار در روز چهارشنبه رسید. در بازار کامکس نیویورک هر اونس طلا برای تحویل در اوت تا اواسط معاملات چهارشنبه با 0.3 درصد رشد، به 1327 دلار رسید.
پس از انتشار گزارشی که نشان داد تولید و ساخت در آمریکا کمتر از میزان مورد پیش بینی اقتصاددانان رشد کرده است، دلار ضعیفتر شد و در برابر سبدی از 10 ارز بزرگ به پایینترین سطح در هفت هفته گذشته رسید.
در چین که بزرگترین مصرف کننده طلا در جهان است، حجم قراردادهای فوری در بازار بورس طلای شانگهای روز گذشته به 8569 کیلوگرم کاهش پیدا کرد. از سوی دیگر قرار است جانت یلن، رییس بانک مرکزی آمریکا روز چهارشنبه در صندوق بین المللی پول سخنرانی کند.
بر اساس گزارش بلومبرگ، طلا پس از سقوط 28 درصدی در سال 2013، از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون تحت تاثیر بحران اوکراین و جنگ داخلی در عراق 10 درصد رشد کرده است. همچنین تصمیم بانک مرکزی آمریکا برای پایین نگه داشتن نرخهای بهره نزدیک صفر نیز در پشتیبانی از قیمت طلا موثر بوده است.
طلا ماه گذشته 6.2 درصد رشد قیمت داشت و بهبود قیمت این فلز در سال جاری میلادی خلاف پیش بینیهای بدبینانه بانکهایی مانند گولدمن ساکس و سوسیته جنرال بوده که معتقد بودند روند نزولی این فلز ادامه خواهد یافت.
برنامه خرید ماهانه اوراق قرضه بانک مرکزی آمریکا از 85 میلیارد دلار در سال 2013 به 35 میلیارد دلار در حال حاضر کاهش یافته است. طلا از دسامبر سال 2008 تا ژوئن سال 2011 که این بانک با هدف تقویت رشد اقتصادی، خرید اوراق قرضه را آغاز کرد و نرخهای بهره را به نزدیک صفر کاهش داد، 70 درصد صعود کرده بود.
در بازار دیگر فلزات ارزشمند، هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با 0.6 درصد کاهش، 1500 دلار معامله شد. قیمت این فلز روز گذشته تا رقم 1512 دلار نیز صعود کرده بود که بالاترین قیمت از سپتامبر سال گذشته بود. هر اونس پالادیم با 0.3 درصد کاهش، به 851 دلار رسید. هر اونس نقره برای تحویل فوری 21.0075 دلار بود.