ستاد توسعه فناوریهای نرم معاونت علمی از پایان نامههای مربوط به این حوزه در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تا سقف 120 میلیون ریال حمایت میکند.
به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، ستاد توسعه فناوریهای نرم و هویت ساز معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با هدف ارتقای سطح علمی پژوهشگران کشور در زمینه فناوریهای نرم و به منظور بهره گیری از مباحث توسعه فناوری و تجاری سازی، از فعالیتهای علمی و تحقیقاتی دانشگاهی مقاطع ارشد و دکتری این حوزه حمایت و در این راستا جایزه تشویقی اعطا میکند.
بر این اساس پایان نامههایی که بر اساس نیاز یک شرکت دانش بنیان یا مجموعه تولید کننده آثار فرهنگی، هنری یا ورزشی و با هدف به کارگیری علوم و فنون نوین در صنایع نرم تعریف شوند، به 3 طریق نیاز شرکتهای دانش بنیان همکار با ستاد؛ نیاز مجموعههای ساخت و تولید آثار فرهنگی، هنری یا ورزشی که به تایید ستاد رسیده باشد و موضوع توسط دانشجو و استاد راهنما شناسایی شده و (با تشخیص کمیته علمی داوری ستاد) دارای قابلیت کاربرد باشد، انجام میشود.
بر اساس این فراخوان، پایاننامههای تحصیلات تکمیلی تمامی رشتهها با ارتباط محتوایی در حوزه فناوریهای نرم و هویت ساز، مشمول این حمایت هستند. ارتباط محتوایی پایان نامه با توسعه فناوریهای نرم و هویت ساز توسط کمیته علمی داوری ستاد بررسی میشود.
حمایت ستاد فقط مشمول پایان نامههایی است که بر استفاده از علوم و فنون نوین در صنایع نرم تمرکز دارد و پروپوزال آنها پس از تاریخ اول تیرماه سال جاری به تصویب رسیده باشد.
همچنین دانشجویان ایرانی مقطع دکتری که در دانشگاههای خارج از کشور مشغول به تحصیل هستند، چنانچه یک استاد راهنمای همکار ایرانی در داخل کشور داشته باشند میتوانند از این حمایتها بهرهمند شوند.
مبلغ حمایت تشویقی مربوط به پایان نامههای مبتنی بر نیاز فراخوان در مقطع دکتری 40 میلیون ریال برای استاد راهنمای اول پروژه و 80 میلیون ریال برای دانشجو در نظر گرفته شده است. 50درصد مبلغ تشویقی در مرحله اول (دفاع پروپوزال) و مابقی پس از دفاع از پایان نامه و تایید در کمیته علمی داوری ستاد پرداخت میشود.
براساس این فراخوان درخواست حمایت تشویقی از طریق تارنمای stdc.isti.ir و رایانامه stdc@isti.ir فقط توسط دانشجو ارائه میشود. ستاد نیز برای هر درخواست حمایت تشویقی، کد رهگیری در اختیار درخواست کننده قرار میدهد تا از آن برای پیگیری وضعیت درخواست استفاده کند.