به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، هندوانه حاوی فیبر زیادی است و وجود آن در رژیم غذایی برای سلامت دستگاه گوارش مفید است و به کاهش فشار خون نیز بسیار کمک می کند.
تنها در یک فنجان هندوانه 1.5 برابر گوجه فرنگی تازه بزرگ، لیکوپن وجود دارد که به عنوان یک آنتی اکسیدان فوق العاده عمل می کند، متوقف کردن رادیکال های آزاد و تقویت سیستم ایمنی بدن از دیگر فواید مصرف هندوانه است. بعضی از تحقیقات حتی نشان می دهد که لیکوپن، به طور معمول در میوه ها و سبزیجات قرمز وجود دارد و این میوه جات به مبارزه با بیماری های قلبی و انواع مختلفی از سرطان کمک می کنند.
اسپانیایی ها در مجله کشاورزی و شیمی مواد غذایی منتشر کردند که نوشیدن آب هندوانه می تواند کاملا آرامش بخش باشد و مصرف آن قبل از ورزش باعث تنظیم ضربان قلب می شود.
هندوانه حاوی ماده ای طبیعی به نام سیترولین است که به بهبود عملکرد عروق و کاهش فشار خون کمک می کند و بیماری های قلبی را در مدت زمانی کوتاه بهبود می بخشد.
هندوانه حاوی 91.5 درصد آب است که با توجه به مقاله ای که در مجله تغذیه به چاپ رسید نشان داد که زنان هنگام از دست دادن آب به سردرد، کاهش تمرکز، خستگی دچار می شوند که می توانند با هندوانه این بیماری ها را درمان کنند.
منبع: باشگاه خبرنگاران