به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، در این اطلاعیه آمده است: دانشنامه، یکی از انواع منابع مرجع و خلاصه مکتوبی از دانش است؛ که تمام موضوعات مورد علاقه بشر را، در یک حوزه تخصصی و به طور اجمالی شرح میدهد. بر این مبنا، دانشنامه پلیس نیز به تبیین تخصصی علوم حوزه نظم و امنیت میپردازد. مرکز دانشنامه نگاری نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران، با رویکردی نوین و با نگرش پلیس اسلامی، در معاونت پژوهش دانشگاه علوم انتظامی امین مشغول فعالیت است. هدف این دانشنامه، تبیین ادبیات پلیسی بر مبنای تحلیل پدیده ها و واکاوی اندیشه ها- نه صرفاً توصیف و وقایع نگاری آنها است.
بدین ترتیب، دانشنامه پلیس سعی دارد کاستی های موجود در شناخت تحولات پلیس ایران اسلامی را برای مخاطبین خود جبران نماید؛ این مخاطبین، طیفی گسترده از علاقمندان به تحولات پلیس، محققین و کارشناسان حوزه های مطالعات پلیسی، دانشجویان و اساتید در رشته های مختلف پلیسی و دانشگاهی و مراکز راهبردی و تصمیم ساز را در بر میگیرد.
این دانشنامه: اطلاعات و تعاریف اساسی را، در اختیار محققان قرار خواهد داد. با تنظیم موضوعات، موجب تقسیم و تعریف متعادل محتوای علوم پلیسی می گردد، موجب اتصال و ارتباط زمینه های مختلف دانش پلیسی می گردد.
موجب تربیت محققان کارآمد، خواهد شد. مرجعی است که پاسخگوی سریع و دقیق پرسشهای محققان می باشد. حوزه دانش علوم پلیسی در کشور را، ارتقاء خواهد داد. نیروی انسانی متخصص، با تجربه و اندیشمند تربیت خواهد شد.
علوم پلیسی در ناجا با استفاده از فضای مجازی و اینترنت، روزآمد و احیاء می گردد و از طریق افتتاح سامانه دانشنامه پلیس در فضای اینترنت، ارتباط و تعامل ملی و بین المللی پلیس با مجامع علمی و پژوهشگران، ارتقاء خواهد یافت.
لذا، از همه اساتید، پژوهشگران، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و علاقه مندان عرصه علوم پلیسی، دعوت می شود با پیشنهاد و ارائه مدخل و مقاله علمی – پلیسی، با دانشنامه پلیس همکاری نمایند.
متقاضیان می توانند آثار و نظرات خود را به دانشگاه علوم انتظامی امین، معاونت پژوهش، مرکز دانشنامه پلیس- با تلفن 31471-489-021 ارائه نمایند.