به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، عبدالله امینی فر در نشست افتتاحیه اردوهای جهادی تابستان 93 که در بیت امام جمعه شهر بجنورد برگزار شد، گفت: هم اکنون 500 دانشجوی خراسان شمالی به همراه 460 دانشجوی تهرانی داوطلب در حال آماده شدن برای اعزام به محروم ترین مناطق روستایی خراسان شمالی در قالب اردوهای جهادی هستند.
وی افزود: اولین اعزام گروه های جهادی دانشجویی از امروز به مقصد روستای گیفان از توابع بجنورد آغاز می شود.
مسئول بسیج دانشجویی خراسان شمالی ادامه داد هم اکنون بالغ بر 500 دانشجو از دانشگاه های سراسر استان برای محرومیت زدایی فرهنگی و عمرانی از روستاهای مرکز استان و سایر شهرستان های خراسان شمالی اعلام آمادگی کرده اند.
مهندس امینی فر ادامه داد: تعداد 65 درصد از جهادگران امسال را خواهران و 35 درصد برادران تشکیل می دهند که در قالب سه گروه جهادی از دانشگاه علوم پزشکی، پیام نور، اشراق، دولتی و آزاد خراسان شمالی حضور دارند.
وی تصریح کرد: همچنین سه گروه دیگر متشکل از 460 دانشجو از دانشگاه های علم و صنعت و امیر کبیر تهران نیز به جمع جهادگران خراسان شمالی اضافه می شوند و به فضل خدا امسال جمعا تا پایان تابستان حضور بیش از 1000 دانشجوی جهادگر مسجل است.
این فعال فرهنگی بیان داشت: دو هدف عمده از اردوهای جهادی انتظار می رود، اولی خدمت رسانی و محرومیت زدایی با حرکت های فرهنگی، آموزشی و عمرانی که آنجا حاکم می شود.
امینی ادامه داد: این اقدام با شناساندن ظرفیت های ناشناخته منطقه به اهالی صورت می گیرد.
وی گفت: دومین هدف که به نوعی هدف اصلی بشمار می رود، خودسازی و آماده شدن دانشجویان برای گرفتن مسئولیت در آینده نه چندان دور با نگاه به محرومیت هایی که از نزدیک آنها را حس کرده اند، است.
مسئول بسیج دانشجویی خراسان شمالی با انتقاد از عدم همکاری دستگاه های خراسان شمالی با حرکت های جهادی دانشجویان گفت: در خیلی از ادارات و نهادهای مربوطه هنوز فرهنگ اردوهای جهادی و ضرورت آن نهادینه نشده است.
امینی تصریح کرد: آنها به دانشجویان اعتقاد و اعتماد کافی ندارند و به این موضوع که می شود با کمترین هزینه و امکانات بزرگترین اتفاقات و محرومیت زدایی ها را انجام داد.
وی ادامه داد: هم اکنون در کارنامه این دانشجویان جهادی ساخت مسجد، غسالخانه، خانه عالم و محروم در مناطقی که کمتر مسئولی حتی حاضر به بازدید از آن است، تاسیس شده است.
مسئول بسیج دانشجویی خراسان شمالی دیگر فعالیت های برجسته اردوی جهادی را آموزش احکام و عقاید و اخلاق، بهداشت و خانواده و نیز کلاس های تقویتی و تشویقی برای دانش آموزان جهت ادامه تحصیل و تغییر دیدگاه مردم منطقه نسبت به آینده فرزندانشان عنوان کرد.
امینی از استقبال کمرنگ سازمان تبلیغات و نهادهای مربوطه در خصوص همکاری ضعیف در تامین روحانی برای مناطق هدف انتقاد کرد و گفت: حضور دانشجویان نیاز به پشتیبانی معنوی و برقراری نمازهای جماعت و کلاس های تربیتی دارد.