به گزارش «خبرگزاری دانشجو» به نقل از وب دا، دکتر رسول دیناروند در پاسخ اخبار منشر شده به نقل از دبیر انجمن روغن نباتی گفت: البته اعلام وجود روغن پالم در فرآورده های لبنی پرچرب به معنای متخلف بودن همه صنایع تولیدی نیست.
وی خاطرنشان کرد: اکثریت تولید کنندگان محصولات لبنی با رعایت موازین بهداشتی کارشان را درست انجام می دهند اما عده ای نیز تخلف کرده اند که با آنان برخورد می شود.
رییس سازمان غذا و دارو در پاسخ به این اظهارات که تمام واردات روغن با مجوز وزارت بهداشت صورت می گیرد و اگر مجوز این وزارتخانه نباشد، هیچ روغن پالمی ترخیص نمی شود، تصریح کرد: ورود روغن پالم مجاز است ولی افزودن آن به فرآورده های لبنی، بدون مجوز، تخلف و ممنوع است.
دکتر دیناروند همچنین در پاسخ به این ادعا که نماینده وزارت بهداشت در هر کارخانه صنایع غذایی وجود دارد، گفت: فردی ذیصلاح به عنوان مسول فنی که کارمند خود کارخانه است و به وی اجازه داده شده که بر کیفیت تولید نظارت کند در هر کارخانه صنایع غذایی وجود دارد ولی این فرد نماینده وزارت بهداشت محسوب نمی شود و حقوق خود را از این وزارتخانه دریافت نمی کند.
وی یادآور شد: مسول فنی کارخانه کارمند کارخانه صنایع غذایی است ولی پروانه فعالیت خود را از وزارت بهداشت دریافت می کند.
رییس سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما و دستگاههای نظارتی این است که وقوع تخلف را در محصولات غذایی به حداقل برسانیم.
دکتر دیناروند افزود: این موضوع که وزارت بهداشت در مورد مصرف روغن پالم هشدار داد، فرهنگسازی است نه تشويش اذهان عمومي و به نفع سلامت مردم است که مصرف روغن پالم را کاهش دهند و اين وزارتخانه به وظايف ذاتي خود در اين حوزه عمل خواهد كرد.
وی گفت: در حال حاضر میزان مصرف روغن پالم در کشور 50 درصد است که دولت موافقت کرده است در سال 93 مصرف روغن پالم را تا 30 درصد و سپس به 15 درصد کاهش دهد.