به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»، بهزاد سلطاني در مراسم رونمايي از 5 طرح فناوری پارك علم و فناوری پرديس با تاکید بر اینکه شركتهاي دانش بنيان و نوپای ما از لحاظ فني و اقتصادي قوی نيستند، افزود: شرکتهای نوپای دانش بنیان ایجاد شده در کشور به بلوغ كافي نرسيدهاند که لازم است اين شركتها تقويت شوند.
رئیس ضندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به تسهيلات این صندوق به شركتهاي نوپا اظهار داشت: به طور عادي 100 ميليارد تومان اعتبار به شركتهای دانش بنیان تسهيلات داده ميشود و در صورتی که شركتي درخواست وامي تا سقف 300 ميليون تومان تسهیلات داشته باشد بايد طرحهای پژوخشی خود را تقويت كند تا بتواند از تسهیلات بیشتری بهره مند شود.
وي با اشاره به اقدامات این صندوق برای توسعه فعالیتهای خود، ادامه داد: ما نه تنها در تهران بلكه قصد داريم در همه شهرستانها اين صندوق را توسعه و شركتهای دانش بنیان را حمايت كنيم.
سلطاني به بیان نحوه حمايت صندوق نوآوری و شکوفتیی از شركتهاي دانش بنیان نوپا پرداخت و خاطر نشان کرد: این صندوق ضمن تسهيلات قرضالحسنه 4 درصدی به نخبگان برای كسب تكنولوژی وام 5 تا 7 درصدی کمتر از نرخ مصوب بانك مركزي ارائه ميدهد.
وي تفاوت در ميزان نرخ سقف تسهيلات، سرعت عمل آورده شركت و ريسك پذيري را از تفاوتهاي حمايتي بانكها با صندوق نوآوري و شكوفايي عنوان كرد و گفت: اگر ما تمامي 31 طرح دانش بنياني كه امسال حمايت كردهايم را به بانكها ارائه ميداديم هيچ كدام اين طرح ها را مصوب نميكردند ولی صندوق نوآوری و شکوفایی با پذیرفتن ريسك فناوري اقدام به اعطای تسهیلات به آنها کرد.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی یادآور شد: يكي از تفاوتهای طرحهای اجرايي دولت با صندوق در اين است كه سرمايه ما بار ديگر به چرخه صندوق بازميگردد تا شركتهاي دانش بنيان بيشتري حمايت شوند.
وي به خط قرمزهای صندوق برای حمايت از شركتهاي دانش بنیان اشاره كرد و ادامه داد: طرح شركتهاي دانش بنيان ضمن دانش بنيان بودن بايد اقتصادي هم باشند.
وي حمايت از خريد محصولات شركتهاي دانش بنيان را از اقدامات دیگر این صندوق نام برد و اظهار داشت: همچنين ما امسال 100 ميليارد تومان اعتبار با نرخ 12 درصدي براي توسعه شركتهاي دانش بنيان در نظر گرفتیم تا اين شركتها از تسهيلات ما استفاده كنند.