به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، شهرام جباریزادگان با اشاره به اینکه طی سه سال گذشته، آمار تلفات و صدمات ناشی از تصادفات ترافیکی در مورد دانش آموزانی که از سرویس مدرسه استفاده میکنند به صفر رسیده، افزود: بدون تردید استمرار و تکرار آموزههای مربوط به ایمنی عبور و مرور که طی برگزاری دورههای آموزشی رانندگان سرویس مدارس مورد توجه قرار میگیرد، در کاهش چشمگیر این آمار بیتأثیر نبوده است.
وی با بیان اینکه حضور رانندگان جدید سرویس مدارس و همچنین رانندگان قدیمی که سالهای گذشته نیز آموزشهای مربوطه را سپری کردهاند، در دوره آموزشی سال جاری نیز ضروری است، اظهار کرد: اعتقاد داریم بازآموزی رانندگان سرویس مدارس و ادامه و تداوم این دورهها در اصلاح و بهبود رفتارهای رانندگی، کاهش خطرات ترافیکی و ایمنی دانشآموزان اثربخش و تأثیرگذار بوده است.
جباریزادگان با اشاره به اینکه رانندگان تحت آموزش، شامل رانندگان تاکسیهای سواری و ون و مسافربرهای شخصی هستند، تصریح کرد: دارا بودن کارنامه معتبر تاکسیرانی برای رانندگان تاکسی، عدم نقص فنی خودرو، برچسب معاینه فنی، بیمهنامه بدنه، سرنشین و شخص ثالث و همچنین برگه عدم سوء پیشینه و گواهی عدم اعتیاد برای تمامی رانندگان سرویس مدارس الزامی است.
وی با بیان اینکه رانندگی یک سوم از مجموع خودروهای سرویس مدرسه در سال جدید تحصیلی بر عهده بانوان راننده خواهد بود، اضافه کرد: این مهم به منظور تأمین آسایش و ایمنی دانشآموزان دختر با استفاده از رانندگان زن شاغل در شرکتهای تاکسی سرویس ویژه بانوان پیشبینی شده است.
معاون آموزش سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در پایان رعایت اخلاق، وقتشناسی، مسئولیتپذیری و امانت-داری را از ویژگیهای لازم برای هر راننده به ویژه رانندگان سرویس مدارس بر شمرد و خاطرنشان کرد: رانندگی ایمن، قانون-مداری، توجه به حقوق عابران پیاده و سایر رانندگان و حفظ نظم و انضباط هنگام رانندگی از جمله سرفصلهای این دوره آموزشی محسوب میشود.
گفتنی است آموزش ۸ هزار راننده سرویس مدرسه که تعداد آنها در مقایسه با سال گذشته با رشد ۳۳ درصدی رو به رو است، در دو مرکز آموزشی علمی کاربردی معاونت حمل و نقل و ترافیک و سازمان تاکسیرانی طی دو نوبت صبح و عصر در حال انجام است.