گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ حوزه فرهنگ در یک هفته گذشته با خبرهای متنوعی همراه بود، از میرکریمی امروز 715 میلیون تومان سود کرد، انشقاق امت اسلامی جرات هتک حرمت را به صهیونیستها میدهد، دختر نمونه از دیدگاه آیتالله صافی گلپایگانی، شهیدی که با شهادت او کردستان عزادار شد، لزوم آگاه سازی علمای اهل تسنن و شیعه در خصوص افکار انحرافی داعش، محتوای فیلم "عصبانی نیستم" مشکلات اساسی دارد و .... از ممترین خبرها در صفحه فرهنگی به شمار میآید.
میرکریمی «امروز» 715 میلیون تومان سود کرد/ فرشتههای میلیونر را ببینید!
گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ فیلم «امروز» به کارگردانی رضا میرکریمی توانست به فروش 715میلیون تومانی برسد؛ همچنین فیلم «فرشتهها با هم میآیند» به کارگردانی حامد محمدی به فروش 479 میلیون تومانی رسید.
میرکریمی «امروز» 715 میلیون تومان سود کرد!
فیلم «امروز» به کارگردانی رضا میرکریمی توانست به فروش 715میلیون تومانی برسد.
پرویز پرستویی، سهیلا گلستانی، شبنم مقدمی، حسام محمودی، اشکان جنابی، آسیه ضیایی، آوا شریفی، مدیا ذاکری، روزبه حصاری، امیرکربلایی، مرتضی آقا حسینی، مهتاب کُرکوندی، امین میری، شهلا نَدری، شیرین فرخندهنژاد، سجاد تابش، مرجان قمری از جمله بازیگران جدیدترین ساخته میرکریمی هستند.
«امروز» داستان یونس، راننده تاکسی کهنهکار است که در پایان یک روزِ کاری به زن جوانی کمک میکند تا به بیمارستان برسد. غافل از اینکه در بیمارستان اتفاقات زیادی در انتظارِ اوست
انشقاق امت اسلامی جرات هتک حرمت را به صهیونیستها میدهد
حجتالاسلام والمسلمین رسول سادات در گفتگو با خبرنگار دین و اندیشه «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص قداست و جایگاه مساجد نزد خداوند اظهار کرد: مساجد از جایگاه و ارزش فراوانی نزد خداوند متعال برخودار است به شکلی که به عنوان خانه خداوند تلقی میشوند.
وی ارج نهادن به مساجد را ارج نهادن به خداوند سبحان دانست و تصریح کرد: ارج نهادن و تکریم مساجد ارج نهادن به خداوند سبحان است و کسانی که این مکان مقدس را تخریب بکنند مورد غضب خداوند متعال قرار میگیرند.
این کارشناس حوزه مسجد به آتش سوزی مسجد الاقصی و تخریب 200 مسجد در حمله اخیر به غزه اشاره و بیان کرد: صهیونیست ید طولایی در هتک حرمت به این مکان مقدس دارند و علاوه بر تخریبهای اخیر و اتش زدن مسجد الاقصی همواره در حملاتی که در سالهای اشغاگری خود در فلسطین داشتند به این مکان مقدس تجاوز میکردند.
یادداشت رهبر انقلاب در دفتر یادبود حرم مطهر حضرت معصومه (س)
به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، در سالروز ولادت حضرت فاطمه معصومه (س) پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR یادداشتی را که آیتالله خامنهای در سوم مهرماه 1372 در دفتر یادبود آستانه مقدسه حضرت معصومه (س) نوشتهاند و در حرم مطهر نگهداری میشود، منتشر کرده است.
در متن این یادداشت آمده است:
بسماللهالرّحمنالرّحیم
السّلام علیکم یا أهلَ بَیتِ النّبوة و مَوضِعِ الرّسالَة، السّلام عَلَیکِ یا قُرّةَ عَین آلِ الرّسُولِ (صلواتاللهعلیهوآلهوسلّم)
افتخار خدمت در این آستان بلندپایهی ملکپاسبان بر شما آقایان و عزیزان مبارک و گرامی باد. حقّ بزرگِ این سرچشمهی نور و هدایت که یکی از ثمرات آن، تشکیل حوزهی علمیهی عظیمالشأن در سایهی این بقعهی مبارک است، چنان عظیم است که زبان و قلمِ چون من حقیر و ناتوانی را رساییِ بیان آن نیست.
دختر نمونه از دیدگاه آیتالله صافی گلپایگانی
به گزارش خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، روز میلاد حضرت معصومه (س) در تقویم رسمی ایران به نام «روز دختر» نامگذاری شده است.سوالی که در این رابطه به ذهن میرسد این است که چه ملاکهایی برای دختر نمونه از دیدگاه اسلام وجود دارد؟ در همین رابطه آیتالله لطفالله صافی گلپایگانی به این سوال که «دختر نمونه کیست؟» پاسخ دادهاند.
در متن پاسخ ایشان آمده است:
بسم الله الرحمن الرحيم
عليكم السلام و رحمة الله
بر حسب آنچه از هدايتهاي قرآني، روايات شريفه، احاديث متواتره و سيره مسلمين خلفاً عن سلف استفاده ميشود، دختر نمونه دختري است كه به صفات دهگانه ارزشي اسلامي كه در سوره احزاب آيه 35 بيان شده آراسته، و حجاب و پوشش كامل اسلامي داشته باشد
شهیدی که با شهادت او کردستان عزادار شد
به گزارش خبرنگار مقاومت و پایداری «خبرگزاری دانشجو»، شهید ناصر کاظمی قائم مقام قرارگاه حمزه سیدالشهدا (ع) در 12 خرداد ماه سال 1335 به دنیا آمد. شهید کاظمی با اتمام دوره متوسطه به دلیل حاکمیت رژیم پهلوی تمایلی به رفتن به سربازی نداشت به همین دلیل در کنکور شرکت کرد و در رشته های تربیت بدنی و پیراپزشکی قبول شد.
کاظمی پس از ورود به دانشگاه، تنها به درس خواندن اکتفا نکرد و به شغل معلمی رو آورد. او از سال 1356 به مبارزات سیاسی خود شدت بخشید و در صف جوانان فعال و انقلابی مسلمان قرار گرفت. در همین سال به دلیل فعالیت های سیاسی در دانشگاه و به آتش کشیدن پرچم آمریکا در هنگام ورود ورزشکاران آمریکایی به مجموعه صد هزاری نفری آزادی از طرف ساواک شناسایی و پس از دستگیری به ژاندارمری تحویل داده شد و در نهایت در زندان قصر زندانی شد. با اوجگیری انقلاب اسلامی و اعطای برخی از آزادیهای سیاسی شهید کاظمی را نیز به همراه جمعی دیگر از زندانیان سیاسی آزاد کردند.
کاظمی پس از پیروزی انقلاب اسلامی از خرداد ماه سال 1358 به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درآمد. سپس حدود چهار ماه در شهرستان زابل به فعالیت پرداخت و بعد از آن با شروع توطئه خلق عرب در خوزستان، برای رویارویی با توطئه تجزیه خوزستان راهی خرمشهر شد و تا پایان این غائله در آنجا ماند.
لزوم آگاه سازی علمای اهل تسنن و شیعه در خصوص افکار انحرافی داعش
حجتالاسلام جواد صادقزاده در گفتگو با خبرنگار دین و اندیشه «خبرگزاری دانشجو» در خصوص اهمیت اتحاد جامعه اسلامی برای مقابله با صهیونیستها اظهار کرد: همانطور که امام(ره) و مقام معظم رهبری بر اتحاد در برابر صهیونیست ها تاکید دارند این مسئله یکی از مهم ترین نقاط هجمه دشمن به شمار می رود.
وی افزود: اتحاد مسلمانان در برابر صهیونیست ها این رژیم منحوس را به نابودی می کشاند و به همین دلیل صهیونیست ها از تفرقه میان امت اسلامی استقبال و حمایت می کنند.
این کارشناس حوزه مسجد، داعش را دست پروده اسرائیل جنایتکار دانست و خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی از مدت ها قبل به به این مسئله تاکید داشته است و امروز شاهد اثبات حضور رهبران داعش در اسرائیل برای آموزش هستیم.
صادق زاده تصریح کرد: حضور گروهکی مانند داعش در منطقه منافع اسرائیل را تامین می کند و متاسفانه برخی کشورهای مرتجع منطقه هم از این مسئله حمایت می کنند.
محتوای فیلم "عصبانی نیستم" مشکلات اساسی دارد
لاله افتخاری عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار سینما و تلویزیون «خبرگزاری دانشجو» در خصوص اقدام وزارت ارشاد برای دادن مجوز اکران به فیلم سینمایی «عصبانی نیستم» گفت: نمایندگان مجلس از این اقدام عصبانی هستند و سازمان سینمایی باید به این مساله توجه کند وگرنه ممکن است عواقب ناخوشایندی داشته باشد. چون ما سوگند یاد کردیم که از حقوق ملت و نظام دفاع کنیم.
وی افزود: باید جلوی اکران عصبانی نیستم گرفته شود چون این فیلم دارای مشکلات زیادی است و مردم هم با شنیدن این خبر شکایتهایی داشتند. نمایندگان نیز با اکران این فیلم کاملا مخالف هستند.
روحانی برای گرفتن مشورت به دیدار احمدینژاد رفت
سرویس طنز گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛نخود آش- این روزها دولت خیلی تحت فشاره و از بس که تنها مانده، یک گوشه نشسته و با خود «من ماندهام تنهای تنها» می خواند و گاهی هم یک اشک مختصری میریزد. کارها که خودش جور در نمیآید، از آن سو مجلس هم وزیر علوم دولت را استیضاح میکند. ریاست محترم جمهوری که کاری از دستشان بر نمیآید جز همین سخنرانیهای تند و فلفلی علیه این و آن. یک روز به مخالفان میگوید «به جهنم» یک روز دیگر هم به صدا و سیما گیر میدهد. ما هم که نخود هر آشی هستیم دلمان نیامد که به دولت کمک نکنیم و از همین رو دست دکتر روحانی را گرفتیم و بردیم پیش دکتر احمدینژاد تا در زمینه با هم مشورت کنند. هرچه نباشد دکتر احمدینژاد کلی تجربه در این زمینه دارند. خلاصه آنچه در این مشورت گذشت را در زیر از نظر می گذرانید:
رفتار شهید اصغریخواه با مادر دختر و پسری که عضو گروهک منافقین بودند
گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ شهادت در فرهنگ دینی و بومی ما مقام بزرگی است و شهدا با نحوه مرگ خود به این مقام دست پیدا کردند اما بدون تردید نحوه زندگی آنها به گونهای بوده که این نوع مرگ را برای آنها رقم زده است. یکی از بهترین افرادی که در خصوص نحوه زندگی شهدا اطلاع دارند و واجد این شایستگی هستند که زندگی عملی شهدا را حداقل در بعد خانوادگی آن به تصویر بکشند همسرانشان هستند. در سلسله گزارشهای «سبک زندگی شهدا به روایت همسرانشان» راوی روایت زنان شهدا از زندگی همسرانشان میشویم.
در یازدهمین شماره از این سلسله گزارشها به بازخوانی برگهایی از زندگی خانوادگی شهید محمد اصغری خواه میپردازیم. شهید اصغری خواه در تاریخ 2 خرداد سال 1340 متولد شد و در 3 بهمن 1359با سیده نساء هاشمیان ازدواج کرد. وی در 9 فروردین ماه سال 1367 به شهادت رسید.
آقای جنتی! تا کی میخواهید آب در آسیاب دشمن بریزید؟
به گزارش خبرنگار حوزه سینما و تلویزیون «خبرگزاری دانشجو» بعد از آن که فیلم سینمایی "عصبانی نیستم" با اکران در جشنواره سی و دوم فجر اعتراضات گسترده ای را برانگیخت و بعد از هشدارهای مکرر مجلس مبنی بر لزوم اصلاح کلی این فیلم برای اکران عمومی، در روزهای اخیر شاهد صدور مجوز پخش این فیلم بودیم.
"عصبانی نیستم" که جزو سیاسی ترین فیلم های جشنواره اخیر فیلم فجر بود به وضوح به فتنه88 می پردازد و علاوه بر تکه پرانی های متعدد سیاسی، در موارد بسیاری به تخریب ناجوانمردانه عملکرد دولت قبل و تطهیر و مظلوم نمایی چهره منحوس فتنه می پردازد. این فیلم چنان به تیزرهای سیاسی ضد نظام شبیه است که میزان مظلوم نمایی فتنه گران، تطهیر چهره فتنه 88 و تخریب ناجوانمردانه دولت قبل در آن در به اوج خود رسیده است. تا انجا که می توان گفت "عصبانی نیستم"بیشتر به یک تسویه حساب سیاسی شبیه است تا یک فیلم صادقانه. و همین موارد است که موجب حمایت صریحانه رسانه های ضد نظام از این فیلم شده است و کاری کرده که آن ها "عصبانی نیستم" را و صراحت آن را بستایند.
البته نباید فراموش کنیم فیلمی با این مختصات مخرب و دروغ پردازانه، در دورانی مجوز اکران گرفت که به تعبیر رئیس جمهور قرار است "سینه ها از کینه ها پاک شود" و "دوستی جای دشمنی را بگیرد"!
«مریخیها» به ایران حمله کردند!/ احداث «بزرگراه» وسط بازار کتاب
گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ هفتهای که گذشت بازار کتاب با خبرهای متفاوتی همراه بود؛ از حمله «مریخیها» پس از دو سال به ایران تا ماجرای «بزرگراه»ی که از وسط بازار کتاب میگذرد. از خبر اول اینکه:
حمله «مریخیها» پس از دو سال به ایران!
هدا عربشاهی، مترجم گفت: کتاب «مریخی ها خود ما هستیم» نوشته پروفسور جووانی بینیامی، رئیس کمیته بینالمللی تحقیقات فضایی و رئیس شورای مشورتی آژانس فضایی اروپایی است. این دانشمند برجسته علم اخترفیزیک از مصاحبه شوندگان من بود به پیشنهاد من، اواخر سال 89 این کتاب را همراه با اجازه ترجمه و انتشار در ایران برایم ارسال کرد که ترجمه آن در حدود یکسال و نیم بطول انجامید و در آبانماه سال 91 آن را به انتشارات مازیار تحویل دادم که متاسفانه در دولت قبل غیرمجاز شناخته شد.
وی افزود: اما این کتاب پس از آغاز به کار دولت یازدهم و ارائه درخواست بررسی مجدد، مجوز گرفت و در روزهای اخیر وارد بازار شد.
احمدزاده: "جشن رمضان" کار خداست، ما فقط کارگر بودیم/
گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ با تغییر تیم سازنده جشن رمضان در سال های 91 و 92، این برنامه به لحاظ کیفیت و میزان مخاطب وضعیت اسفناکی را پشت سر گذاشت اما امسال با بازگشت تیم سابق این برنامه جشن رمضان دوباره اوج گرفت. تا آنجا که بدون شک رمضان امسال موفقترین و تأثیرگزارترین برنامه ترکیبی صدا و سیما در ماه مبارک رمضان نیز لقب گرفت. برنامه ای که با گذشت 18 سال از آغاز آن، هنوز هم بین مردم پر طرفدار است و اتفاقاً امسال با اجرای پرانرژی و جذاب هومن حاجی عبداللهی و اجرای سید کاظم احمدزاده، یک سر و گردن بالاتر از چند سال گذشتهاش می ایستاد و با بخش جذاب و تأثیرگزار "پاکت آرزوها" توانست موفق ترین جشن رمضان سال های اخیر را رقم بزند.
حالا اگر مخاطب جشن رمضان هم نبوده باشید بعید است نام "غیرت شیرین" و "خانواده میخ صاف کن" و... به گوشتان نخورده باشد. و همین یعنی موفقیت یک برنامه.
جشن رمضان امسال خیلی خوب بود. و این خوبی در بیابان بی کیفیت برنامه های امسال صدا و سیما در ماه مبارک رمضان بیشتر به چشم می آمد...
به بهانه درخشش جشن رمضان به گفتگو نشستیم با عوامل و اتاق فکر این برنامه. جوان هایی همدل، زلال و البته کاربلد که زیر بیرق هجده ساله سید کاظم احمدزاده گرد هم جمع شدند و لحظات خاطره انگیزی را در ماه مبارک امسال برایمان رقم زدند. جوانهایی که چنان دلداده کار خود بودند که موقع گفتگو وقتی بخش هایی از برنامه را به نظاره می نشستیم چشم هایشان تر می شد و شبنم اشک بر چهره شان می نشست.
آخرین خبرها از پروژه مستند حاج احمد متوسلیان/ فرماندهان جنگ به ما وقت گفتگو نمیدهند
محمدحسین مهدویان کارگردان مجموعه مستند «آخرین روزهای زمستان» در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» در رابطه با عدم تصویب فیلمنامه فیلم «ژنرال» توسط وزارت ارشاد و ممیزیهایی که باید اعمال شود گفت: کاراکتر اصلی فیلم ژنرال یک تیمسار زمان طاغوت است و به همین دلیل حساسیتهایی نسبت به این فیلم وجود دارد. ما منتظر هستیم که در اوایل هفته آینده در خصوص ممیزیهایی که به این فیلمنامه وارد شده است اعمال نظر کنند.
آقای ضرغامی! عملکرد صدا و سیما در حوزه ترویج "سبک زندگی غربی" خیانت است
به گزارش خبرنگار حوزه سینما و تلویزیون «خبرگزاری دانشجو»، بعد از مدتها انتظار، شاهد بودیم که سرانجام روز گذشته شورای نظارت بر صداوسیما در اقدامیقابل تحسین نسبت به وضعیت تبلیغات در تلویزیون واکنش نشان داد و به صورت صریح و مکتوب به ضرغامی تذکر داد.
هر چند وضعیت اسفبار تبلیغات تلویزیونی مدتهاست که با این وضعیت در صدا و سیما رواج دارد اما به هرحال این اقدام شورای نظارت، جای دست مریزاد دارد.
متأسفانه طی چند سال گذشته تبلیغات تلویزیونی در صدا و سیمای ایران علاوه بر رشد چشمگیر و چند برابری به لحاظ کمیت، در محتوا نیز دچار تغییرات قابل تاملی شده است.
استفاده از جوایز عجیب و محیرالعقول به تعداد متعدد و در انواع خدمات و کالاها، چنان تلویزیون را در بر گرفته که صدای اعتراض مردم و رسانهها مدتهاست در این موضوع درآمده. چه آن که تلویزیون در واقع به بسته بزرگ تبلیغاتی مبدل شده که گهگاه از دستش در میرود و به طور اتفاقی برنامههایی فرهنگی اجتماعی، اخبار یا سریال پخش میکند!
مشکلات زندگی با یک مرد رزمنده چیست؟
گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، کتاب «نگاه پرباران» که مروری بر نقش زنان در هشت سال دفاع مقدس است از سوی سعید زاهدی و سمیه شریفلو به رشته تحریر درآمده و نشر فاتحان آن را روانه بازار کتاب کرده است.در ب
خشی از این کتاب می خوانیم:
مشکلات زندگی با یک مرد رزمنده از همان روزهای اول آغاز می شد. اثاث کشی تمام شد، عبدالحسین رفت. چند روز راحت بودیم، تا وقتی که باران شروع شد. سقفمان آب می داد. دست و پایم را گم کردم. باران شدیدتر شد و آب چکیدن های سقف هم بیشتر. اگر بگویم هر چه ظرف داشتیم گذاشتیم زیر سوراخ ها، شاید دروغ نگفته باشم. حسابی اذیت شدیم. بعد از آن روزشماری می کردم کی عبدالحسین بیاید. بالاخره برگشت اما خودش نیامد، با تن زخمی و مجروح آوردندش. روز بعد دوستان آمدند عیادت و اتفاقا باران گرفت. بلند شدند رفتند، یک ساعت نشد که یکیشان برگشت و با اصرار آقای برونسی را با خودش برد. وقتی برگشت، کنجکاوی کردم که قضیه چه بوده؟ گفت بهم گفتند تا خونه ت را درست نکردی حق نداری برگردی جبهه. گفتم دیگه چی گفت؟ لبخند زد و گفت می خواست بداند تو از این وضع زندگی ناراحت نیستی؟ من هم بهش گفتم نه، زنم راضی ست. حالش مساعد بنایی کردن نبود، اما با همان حال دو نفر آمدند کمکش و دو تا اتاق ساخت. وقتی باران می آمد، بچه ها به سقف نگاه می کردند، دیگه آبی نمی چکید. روی هم پنچ شش روز بیشتر خانه نبود.
موشها این هفته به سینما میروند!
غلامرضا فرجی، سخنگوی شورای صنفی نمایش در گفتگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، درباره جلسه امروز این شورا گفت: شهر موش های 2 چهارشنبه این هفته در گروه قدس اکران می شود.
وی ادامه داد: قرارداد فیلم «عصبانی نیستم» نیز در گروه آفریقا بعد از فیلم «خواب زده ها» به ثبت رسید، همچنین فیلم «مستانه» نیز بعد از فیلم «عصبانی نیستم» در همین گروه سینمایی به ثبت رسید.
در دانشگاه باب جونز استفاده از گردنبند، گوشواره و دستبند برای مردان مجاز نیست
گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»؛ در پژوهشی که در میان 150 دانشگاه در کشورهای مختلف دنیا انجام شده مشخص شد که اکثریت قریب به اتفاق دانشگاهها دارای ضوابط نوع ویژه پوشش متناسب با محیط آموزش هستند. نکته مهم این است که در محیط آموزشی هر جای جهان میتوانیم موارد مشترکی را جستجو کنیم و آن کیفیت پوشش حرفهای مناسب با محیط آموزشی و وجود دستورالعمل متناسب با آن میباشد. در این گزارش نگاهی داریم به ضوابط پوشش در دانشگاه باب جونز آمريكا.
در مقررات مربوط به پوشش دانشگاه باب جونز آمده است:
ضوابط پوشش برای آقایان:
پوشش عمومی:
- موها باید به سبک مرسوم و سنتی باشند.
- تراشیدن، خط انداختن وآشفته و درهم و برهم کردن موها مجاز نمیباشد. همچنین رنگ کردن یا های لایت کردن موها ممنوع است.
- اندازه خط ریش نباید پایینتر از گوش باشد
از موهای سفید "آقا معلم" تا بله برون "کپل خان" و "نارنجی"!
به گزارش خبرنگار حوزه سینما و تلویزیون «خبرگزاری دانشجو»، شنیدن خبر ساخت "شهر موشها2" ترکیبی بود از دو حسن متضاد، نوستالژی دوست داشتنی بازگشت خاطره ها و در عین حال، ترس از بازگشت ضعیف و تخریب تمام آن همه خاطره های شیرین. به خصوص که بازگشت های این چنینی در سینما ایران هیچ وقت پر فروغ نبوده و همواره حس دوم را در انسان بیشتر بر انگیخته است.
به هر حال "شهر موشها2" در ده ماه و با حضور حدود 1000 نفر دست اندر کار ساخته شد تا همه منتظر باشند ببینند بزرگترین اثر سینمایی بخش حصوصی کشور چه کیفیتی دارد و موشهای دوست داشتنی با چه حال و روزی بر می گردند...
اولین صفت برای شهر موشهای جدید، "پر و سر و صدا" است. روابط عمومی پر قدرت، جشن اکران باشکوه، حضور چهره ها در مراسم اکران خصوصی، مسابقات موشی(!) و پوشش وسیع رسانه ای همه و همه نشان از سمبه پر زور شهر موشها در تبلیغات داشت. گستره ی رسانه ای که شاید با این هجم و کیفیت در سینمای ایران کمتر به وقوع پیوسته بود...
سازمان سینمایی به «ژنرال» مهدویان پروانه ساخت نداد!
گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»؛هفته ای که گذشت سینمای ایران با اخبار متفاوتی همراه بود خبر اول اینکه:
راعی نگارش فیلمنامه داستان «شمس و مولانا» را تمام کرد/ 70 درصد از فیلمبرداری در ترکیه
مجتبی راعی از نگارش فیلمنامهای با برداشت از داستان شمس و مولانا خبر داد.
مجتبی راعی کارگردان سینمای ایران که روز گذشته در مراسم اهدای جایزه بهترین فیلم جهان اسلام به موزه حفظ و نشر آثار امام خمینی (ره) حضور داشت در پاسخ به سوال حجت الاسلام سید حسن خمینی درباره اینکه قرار نیست فیلم جدیدی بسازید؟ از نگارش فیلمنامهای با برداشت از داستان شمس و مولانا خبر داد و گفت: قرار است این فیلم در ترکیه ساخته شود و البته حدود 30 درصد فیلمبرداری آن در ایران انجام میشود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: داستان این فیلم یک داستان امروزی است اما برگرفته است و ما را یاد همان داستان شمس و مولانا میاندازد و احتمالا بازیگران ایرانی دارد.