به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»،مجید صدری مدیر عامل رایتل، در نشست هم اندیشی وزارت ارتباطات با اپراتورهای تلفن همراه اظهار داشت: به پاس حمایتهای اخیر وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از اپراتور سوم تلفن همراه رایتل، تلاش خواهیم کرد تا امانت دار مناسبی باشیم تا بتوانیم در عرصه خدمات نسل سوم و بالاتر به مشترکان موفق عمل کنیم.
وی افزود: از این پس تعامل خود را برای ارائه سرویسهای جدید با همراه اول و ایرانسل بیشتر خواهیم کرد و تجربیات و توانمندی های خود را در اختیار سایر اپراتور ها خواهیم گذاشت.
سید مصطفی سید هاشمی، رییس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران نیز در این نشست با تاکید بر دغدغه مخابرات مبنی بر ارائه سرویس به آحاد مردم کشور تاکید کرد: عزم جدی نسبت به ارائه سرویسهای نوین را به مشترکان خود داریم و در این راستا پوششدهی به نقاط محروم و استان ها از اولویتهای ما است.
وی با اشاره به حمایتهای صورت گرفته از دانشگاهها برای تولید نرم افزارهای داخلی یادآور شد: اپراتورهای تلفن همراه و PAP رقیب ما نیستند و مخابرات ایران برای همکاری بیشتر با بخش خصوصی از هیچ کمکی دریغ نخواهیم کرد.
سید هاشمی پیشنهاد تشکیل صندوق حمایت از تولیدات داخلی را مطرح و عنوان کرد: شرکت مخابرات ایران آماده است از محل درآمد خود در این صندوق سرمایه گذاری کند.
رحمت الله صادقیان عضو هیات مدیره ایرانسل نیز از طرح ایجاد صندوق حمایت از پژوهش و تولیدات داخلی استقبال کرد و یادآور شد: اپراتور ها باید نگاه بلند مدت داشته باشند و در صورتی که بتوانند هماهنگی و همکاری خود را افزایش دهند نتایجی حاصل خواهد شد که هم مشترکان و هم اپراتور ها منتفع میشوند.
وی نقش وزارت ارتباطات را در تعامل بین اپراتورها حیاتی دانست و تاکید کرد: برگزاری نشستهای تعاملی بین وزارت ارتباطات و اپراتورها راه حل بسیاری از مشکلاتی خواهد بود که اپراتور ها ممکن است در ادامه راه با آنها مواجه شوند و اظهار امیدواری کرد جلسات بین اپراتورها به طور منظم برگزار شود.
در این نشست واعظی با تاکید بر لزوم دقت همه اپراتور ها به رعایت موازین شرعی و اخلاقی و همچنین تقویت فرهنگ اسلامی ایرانی، تاکید کرد: برگزاری چنین نشستهایی کمک میکند تا نیازهای اپراتورها بهتر شناسایی شود.
وی همچنین بر ضرورت داشتن برنامه و هدف گزاری برای خدمت رسانی و ارائه زیرساخت های ارتباطی تاکید کرد و افزود: داشتن تعهد برای توسعه کشورو خدمت موضوع بسیار مهمی است و دولت به دنبال ایجاد دولت الکترونیک، شبکه ملی اطلاعات و دسترسی مردم به باند پهن چه از طریق تلفنهمراه و چه از طریق تلفن ثابت، نیازمند تامین زیرساخت گسترده است.
وزیر ارتباطات با بیان اینکه ارتقاء کیفیت خدمات و فراهم کرردن زمینه پاسخگویی مطلوب از وظایف اصلی وزارت ارتباطات است ادامه داد: در نظر داریم میزبانی داخلی را تقویت کرده و ترافیک اطلاعات داخلی را تا سال آینده به 70 درصد برسانیم.
واعظی با اشاره به اینکه نیازمند شناسایی استعدادها در کل کشور نه فقط در پایتخت هستیم افزود: لازم است تا آنجا که امکان دارد بستر فعالیت برای بخش خصوصی را فراهم کنیم.
وی بر خودکفایی و به کارگیری محصولات داخلی IT تاکیدکرد و ادامه داد: استفاده از تولیدات داخلی حتی اگر کمی گرانتر باشد، امنتر بوده و به توسعه اقتصادی کمک خواهندکرد.