به گزارش گروه فضای مجازی« خبرگزاری دانشجو»، اگرچه نکات مغایری در مورد مصرف نمک وجود دارد اما متخصصان در این مطالعه معتقدند شواهد خوبی وجود دارد که نشان می دهد کاهش مصرف نمک در پیشگیری از سکته مغزی، حمله قلبی و دیگر بیماری های قلبی – عروقی موثر است. پزشکان همچنین تاکید کردند مبتلایان به دیابت بیشتر در معرض ابتلا به بیماری های قلبی – عروقی هستند و بنابراین حتما باید رژیم غذایی خود را بیشتر و دقیق تر کنترل کنند.
در بررسی که اخیرا صورت گرفته است ، پرسشنامه هایی میان تعدادی از مبتلایان به دیابت نوع 1 و 2 توزیع و میزان قندخون، فشارخون و سدیم در ادرار آنان اندازه گیری شد. از میان 143 شرکت کننده در این مطالعه، تنها یک سوم می دانستند نمک حاوی سدیم است. تنها 6 درصد آنان می دانستند که حداکثر مجاز مصرف نمک برای استرالیایی ها شش گرم در روز است. همچنین بیش از 80 درصد آنان از وجود حجم بالای نمک در مواد خوراکی فرآوری شده و 90 درصد از وجود پایین ترین میزان نمک در خوراکی هایی همچون هویج آگاهی داشتند. علاوه براین، کمتر از 30 درصد شرکت کنندگان می دانستند که نان سفید و پنیر حاوی نمک زیاد هستند.
در این بررسی مشخص شد نیمی از شرکت کنندگان براین باورند که وضعیت سلامت آنان در صورت کاهش میزان نمک مصرفی بهبود می یابد و سه چهارم موافق بودند که تولیدکنندگان موادغذایی برای کاهش نمک موجود در محصولاتشان باید اقدامات بیشتری انجام دهند. همچنین در بررسی انجام شده در مورد بزرگترین نگرانی افراد شرکت کننده در مورد مواد خوراکی مشاهده شد که 65 نفر قند، 41 نفر چربی اشباع شده و 35 نفر چربی را به طور کلی و تنها 10 نفر نمک را بزرگترین نگرانی تغذیه ای خود می دانستند.
متخصصان استرالیایی همچنین در بررسی های خود دریافتند که به طور متوسط مبتلایان به دیابت نوع 1 میزان مصرف سدیم کمتری در مقایسه با مبتلایان به دیابت نوع 2 دارند و مردان نیز بیشترین مصرف کنندگان نمک هستند. موسسه ملی سلامت در آمریکا به افراد سالم توصیه کرده که مقدار کلی سدیم مصرفی خود را به 2300 میلی گرم در روز محدود کنند.
منبع: جوان