به گزارش گروه اشتغال« خبرگزاری دانشجو»، کورش پرند گفت: در بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیا به ازای هر 6 تکنسین یک کارشناس وجود دارد و این آمار در ایران به ازای هر 3 نفر کارشناس یک کاردان است.معاون وزیر کار افزود: تحلیلی بر این آمار به خوبی نشان میدهد که در کشور ما در خصوص آموزش نیروی انسانی به درستی عمل نشده و این مهم موجب افزایش آمار فارغالتحصیلان متقاضی شغلها و پُست های دولتی و پشت میزنشین شده است.
وی با بیان اینکه این مهم موجب رکود اقتصاد و صنعت کشور شده است خاطرنشان کرد: باید برای رفع این مشکل چاره اندیشیهای خاص لحاظ شود.
پرند از تقویت فرهنگ کار در کشور به عنوان یکی از مهمترین نیازهای کنونی جامعه نام برد و بیان داشت: در حال حاضر متولدین سال های 57 تا 64 به سن کار رسیدند، ولی متاسفانه دولت برنامه ریزی برای ورود این جامعه به بازار کار ندارد.
این مقام مسئول در وزارت کار ادامه داد: این هرم جمعیتی در بسیاری از کشورهای دنیا وجود ندارد؛ بنابراین می تواند به عنوان یک توان و ظرفیت ارزشمندی برای کشور باید با برنامه ریزی اصولی و مناسب مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
پرند بر ایجاد بسترهای لازم برای ورود این افراد به بازار کار تاکید کرد و بیان داشت: استفاده از الگوی پشتیبانی کارآفرینان بزرگ که در حال حاضر در برخی از نقاط کشور دنبال میشود، بستر ایجاد اشتغال برای چند هزار نفر را فراهم خواهد کرد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه گفت: امروزه باید در کنار آموزش های آکادمیک، مهارت های نرم به منظور مهارت آموزی و کارآمدی نیروی کار و ایجاد اشتغال مولد در سطح کشور دنبال شود.
پرند، تقویت و توسعه آموزش های بازار محور در سطح کشور را نیاز ضروری دانست و بیان داشت: آموزش، تولید، بازاریابی و فروش جزو مباحث مورد توجه در این طرح است.
وی افزود: در حال حاضر در قالب این طرح در 5 حوزه صنعت نساجی و پوشاک، قالیبافی، سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی، داروهای گیاهی و گیاهان دارویی و بازاریابی، بسته بندی و فروش فعالیت خود را آغاز و تیم هایی نیز تشکیل شده است.
منبع: بازار خبر