به گزارش گروه اشتغال« خبرگزاری دانشجو»، سازمان جهانی کار در تازه ترین گزارش خود با اشاره به رشد ضعیف اشتغال، دستمزد راکد و افزایش نابرابری ها در برخی کشورها اعلام کرد: سیاست های بازار کار نیاز به برقراری ارتباط بین عرضه و تقاضای شغل دارد.برای مقابله با بحران اشتغال جوانان در سطح جهانی و همچنین جذب زنان به بازار کار نیز نیازمند رشد سریع تر در ایجاد فرصت های شغلی هستیم. متاسفانه در حال حاضر، تقاضا برای نیروی کار ضعیف و وضعیت استخدام ها نامناسب است.
در حال حاضر، افزایش بیکاری و کاهش نرخ مشارکت به دنبال بحران مالی جهانی در بسیاری از کشورها باقی مانده است. از سویی، رشد دستمزدها در بسیاری از کشورها ضعیف است. به صورت کلی شکاف ایجاد شده در اشتغال که از بحران مالی جهانی در سال 2008 آغاز شد در سال 2013، این فاصله به 62 میلیون شغل رسیده است.
همچنین این پیش بینی وجود دارد که تا سال 2018 هر ساله باید 40 میلیون شغل خالص ایجاد شود و از سویی انتظار می رود کمتر از 42 میلیون و 600 هزارنفر بتوانند وارد بازارهای کار شوند. در سال 2013، به میزان 375 میلیون نفر از کارگران یا 11.9 درصد از کل اشتغال جهان با کمتر از 1.25 دلار آمریکا در روز کار می کردند.
از سویی 839 میلیون کارگر یا 26.7 درصد از کل اشتغال جهان نیز با 2 دلار و کمتر از آن زندگی کرده اند. در عین حال، در سال 2013 تنها 2.7 درصد از کارگرانی که در فقر شدید زندگی می کردند کاهش یافتند که این میزان یکی از کمترین آمارها در طول دهه گذشته بوده است.
باقی ماندن مسئله دستمزدها در کشورهای مختلف جهان باعث شده تا شکاف بین رشد واقعی دستمزدها و بهره وری نیروی کار همچنان باقی باشد که این مسئله در برخی کشورها مانند آلمان و آمریکا بیشتر دیده می شود.
منبع: مهر