به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از ارومیه، فصلنامه "آلما" به مدیر مسئولی یحیی شفیعی، متخصص بهداشت مواد غذایی و استادیار گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد خوی به رشته تحریر درآمد.
این فصلنامه علمی که با همکاری و تلاش گروهی از دانشجویان رشته صنایع غذایی دانشگاه آزاد خوی به چاپ رسیده است، حاوی مطالب علمی و پژوهشی ارزندهای در خصوص فنآوریهای نوین و موضوعات برجسته در صنعت غذا از جمله فرآیند تولید چیپس از میوهها، کفیر، مسمومیتهای ناشی از فرآوردههای غذایی دریایی، تقلبات در صنایع غذایی، طب سنتی و اسلامی و اصطلاحات مربوط به مواد غذایی است.
فصلنامه "آلما" همچنین شامل بخشهای متنوع دیگری از جمله بخش شعر و بخش مصاحبه با اساتید و فارغالتحصیلان موفق این رشته میباشد که میتواند مورد توجه و استفاده دانشجویان، محققین و اساتید این رشته و سایر رشتههای مرتبط قرار گیرد.