به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، مسابقات ACM که المپیاد برنامه نویسی کامپیوتر محسوب میشود حدود 38 سال قبل در آمریکا راه اندازی شد و سابقه برگزاری آن در ایران به شانزده سال قبل برمیگردد.
در این دوره از مسابقه دانشجویان میبایست در زمان تعیین شدهای به حدود 11 مساله الگوریتمی و ریاضی پاسخ داده و به صورت عملی، یک برنامه کامپیوتری نوشته و خروجی مناسبی تولید میکردند. در این میان و از بین 100 تیم شرکت کننده، 5 تیم برتر، همگی از دانشگاه صنعتی شریف بودند و یک تیم از دانشگاه تهران رتبه ششم را به خود اختصاص داد. اما با توجه به قانون این مسابقات باید 2 تیم از 2 دانشگاه مختلف معرفی شود، بر همین اساس تیم اول از دانشگاه شریف و تیم ششم از دانشگاه تهران به مسابقات جهانی معرفی میشوند.
همچنین 2 تیم دیگر از دانشگاه شریف رتبه 9 و 20 این دوره از مسابقات را به کسب کردند.
فتوحی رئیس دانشگاه در حاشیه این مسابقه با ابراز خوشحالی از میزبانی دانشگاه شریف گفت: اکنون شاهد برگزاری شانزدهمین مسابقه منطقهای برنامه نویسی ACM غرب آسیا هستیم و خوشحالم که دانشگاه صنعتی شریف برای پانزدهمین بار توانسته است میزبان این مسابقات باشد.
وی با تاکید بر لزوم برگزاری مسابقات مختلف دانشجویی افزود: دانشگاه صنعتی شریف از گذشته تلاش کرده است تا با برگزاری چنین مسابقاتی استعدادهای برتر کشور را در حوزههای مختلف شناسایی کند و امیدواریم که از این پس نیز در این راه چون گذشته پیشگام و موفق شویم.
فتوحی در خصوص حمایت از تیمهای دانشجویی خاطرنشان کرد: تمام تلاش خود را خواهیم کرد تا دانشجویانمان با حضور در چنین مسابقاتی استعدادهای خود را شکوفا کنند و از طریق صنایع و حمایتهای آنها این استعدادیابی ادامه پیدا کند.
2 تیم راه یافته به سی و نهمین مسابقه جهانی ACM، اردیبهشتماه سال آینده راهی کشور مراکش خواهند شد تا با 120 تیم راه یافته به مرحله نهایی به رقابت پردازند.