حسين طلا در گفتگو با خبرنگار سياسي «خبرگزاري دانشجو»؛ با اشاره به ريشه هاي فتنه در كشور گفت: از سال 76 تلاش هايي در فضاي رسانه اي و فرهنگي سياسي براي سكولاريزه كردن نظام صورت گرفت و اتفاقاتي كه در سال 78 و 88 رخ داد نيز در همان امتداد است.
وي با بيان اينكه جمهوريت كه امروز در جهان به عنوان ارزش شناخته مي شود، در ايران به بهترين نحو خودش را نشان داده گفت: حضرت امام(ره) در ابتداي انقلاب حاضر شدند چند انتخابات و رفراندم بزرگ انجام دهند، چيزي كه هيچ انقلابي زير بار آن نمي رود. از آن زمان تا كنون تمامي اركان حكومت را مردم انتخاب كردند و دشمن در پي اين بود كه اين متد را خدشه دار كند.
وي ادامه داد: حضور 85 درصدي مردم در انتخابات 88 مي توانست منشأ تحولات بزرگ بشود امّا متأسفانه فتنه اي كه شكل گرفت، اين سرمايه اجتماعي را برباد داد.
نماينده تهران با يادآوري خداجو ناميدن اغتشاشگران عاشورا توسط موسوي گفت: واقعيت اين است كه فتنه گران هم به اعتقادات حرمت شكني كردند هم موجب ايجاد تفرقه ميان مردم شدند.
وي درخصوص هزينه هاي فتنه 88 براي نظام، تحريم ها را مورد اشاره قرار داد و گفت: معروف ترين و كشنده ترين تحريم ها، تحريم هايي بود كه عليه ليبي اعمال مي شد، امّا بعد از فتنه 88 تحريم هايي در مورد ايران به كار برده شد كه 40 برابر تحريم هاي ليبي بود. تحریم های گسترده در خرید و فروش نفت، مبادلات غیر بانکی، خطوط كشتي راني، تحريم هاي كنگره آمريكا در حوزه بنزين، تحریم های هوشمند بانک مرکزی و خزنه داری آمريكا همه اينها به خاطر كدهايي بود كه فتنه گران به دشمن دادند.
عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس هدف فشارهاي اقتصادي بعد از فتنه را، كشاندن فتنه به بافت هاي وفادار نظام عنوان كرد و گفت: باور آنها اين بود كه براي كشاندن فتنه به خيابان هاي جنوب تهران و آن قسمت از جامعه كه وفاداري بيشتري به نظام دارند، بايد در حوزه اقتصادي فشار وارد بشود، و متأسفانه فشار بالايي به مجموعه نظام در اين خصوص وارد شد، امّا در نهايت اجازه اين كار داده نشد.
طلا با بيان اينكه فتنه 88 تغيير رفتار غرب در برابر ايران را منجر شد گفت: اوبامایی که قبل از فتنه به رهبر معظم انقلاب نامه نوشته و در خصوص مسائل منطقه درخواست کمک كرده بود، به یکباره ادبیاتش تغییر پیدا كرد و گستاخ شد. کشورهای مختلف مثل فرانسه دربهاي سفارتخانه هايشان را به روي معترضين باز كردند و انگليس و آمريكا تهديد و فشارها را شروع كردند. فرمانده نیروی دریایی آمریکا در خلیج فارس ادعا کرد كه ما می خواهیم تأسیسات ایران را بمباران كنيم.
وي ادامه داد: حتی شیوخ كوچكي که در مجموعه محاسبات ما جايي ندارند، سر بر آوردند و ادعاي جزاير سه گانه را كردند. و بنابر برخي اخبار، پا را از اين فراتر گذاشتند و حدود 800 مزدور را در شركت «بلک واتر» ساماندهي كردند تا بتوانند این جزاير را اشغال کنند.
نماينده تهران بي دليل بودن ادعاي تقلب را مورد اشاره قرار داد و گفت: رهنورد در مصاحبه اي، داماد لرستان و فرزند آذربايجان بودن موسوي و مسائلي از اين قبيل را دليل تقلب دانست و به خاطر همين ادعاهاي واهي باعث فرصت سوزي هاي زيادي شدند.
وي با اشاره به اعتراف خاتمي مبني بر اينكه به موسوي گفته بودم رأي احمدي نژاد بيشتر بوده، گفت: وقتي از او مي پرسند چرا اين ها را علني اعلام نمي كني، مي گويد من رهبر يك جريان هستم و از جانبازي كه زندان است تا رقاصه اي كه در خاك آمريكا است، همه نيرو هاي ما هستند و من نمي توانم اينگونه سخن بگويم.
عضو جبهه پايداري با بيان اينكه نمي توان جرم سران فتنه را در حد دعواي شخصي و سوء تفاهم تقليل داد گفت: حکم کسی که در راستاي براندازي حکومت اسلامی حركت كند، چیزی جز اعدام نیست و بنده فكر مي كنم سران فتنه با حکم حکومتی آقا اعدام نشده اند. حصر نيز کم ترین مجازاتي است که درخصوص آنها به كار برده شده است.
وي سكوت خواص در جريان فتنه 88 را ناشي از دنيازدگي دانست و گفت: ساكتين اگر به موقع وارد عمل نشوند، حتّي اگر بعداً هزينه زيادي را نيز بپردازند نمي توانند جبران كنند. در زمان قيام اباعبدالله(ع) افرادي مانند سلیمان صرد خزایی و یا حتی مختار- كه البته او در زندان بود- علي رغم هزينه هايي كه دادند، اسمی از آنها برده نمي شود، اما همه، 72 تن يار امام حسين را كه در لحظه تصميم گرفتند به نام می شناسند. بنابراين، خواص طرفدار حق بايد مراقب باشند كه هم فتنه را بفهمند و هم بتوانند به وظیفه شان عمل کنند.
آمار وارقام وسند رو کنید تا بتونیم ازش استفاده کنیم و بهش استناد کنیم. قرار به حرف زدن باشه ما با فتنه گران که بی هیچ دلیلی می گفتند تقلب شده که فرقی نداریم.