به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، انتخابات کنفدراسیون وزنه برداری آسیا دیروز در شهر دوحه قطر برگزار شد و طی آن نمایندگان ایران نتوانست هیچ کرسی ای در پست های دبیرکلی و نایب رئیسی به خود اختصاص بدهند.
دیروز ابتدا رای گیری برای پست دبیرکلی برگزار شد و در آن محمد حسن جلود از عراق توانست جانشین علی مرادی شود که 12 سال این سمت را بر عهده داشت.
این اولین ضربه به وزنه برداری ایران در انتخابات بود؛ اما با این وجود ماجرا به همین جا ختم نشد و ایران نتوانست نماینده ای در پست نایب رئیسی نیز داشته باشد.
در انتخابات نایب رئیسی اتفاق عجیبی افتاد که هم به نوعی باید آن را سناریوی رئیس فدراسیون جهانی دانست و هم اینکه به گاف رئیس فدراسیون وزنه برداری ایرانی مرتبط کرد.
انتخابات نایب رئیسی با حضور 10 کاندیدا و انصراف 7 نماینده از کشورهای آسیایی آغاز شد. علی مرادی نیز پس از اینکه به واسطه فضای موجود در مجمع و تصمیم گیران مجبور به کنارهگیری از پست دبیرکلی آسیا شده بود، با امید به اینکه میتواند در نایب رئیسی رای بیاورد، به همراه حسین رضازاده در انتخابات این پست حضور یافتند و با 8 رقیب خود به رقابت پرداختند. تا اینجای کار مشکل خاصی وجود نداشت و همه چیز طبق برنامه پیش میرفت اما وقتی که از سوی رئیس کنفدراسیون آسیا (المنا) اعلام شد که برای اولین بار و طبق تصویب هیات رییسه آسیا قرار شده به جای شش نایب رئیس این بار 7 نایب رئیس انتخاب شوند، ورق برگشت و اتفاقات عجیب و غریب دیگری با حضور تاماش آیان و دامادش (آتیلا) که به نوعی همه کاره اوست در مجمع انتخاباتی انجام گرفت!
در ادامه و با صحبت های پنهانی برخی افراد باعث شد اتفاقات جدید شکل بگیرد. پس از اینکه رای نهایی اعلام شد، (39 کشور در رایگیری پست نایب رییسی حاضر بودند) مشخص شد که که علی مرادی با کسب 26 رای در بین 7 کاندیدای پست نایب رئیسی قرار گرفته است. در این لحظه اینطور به نظر رسید که رایگیری تمام است و اسامی که اعلام شده (نمایندههای کشورهای ازبکستان، عربستان، تایلند، یمن، چین وکره جنوبی و علی مرادی از ایران) جزو نواب رئیس به حساب میآیند، اما به یکباره درحالی که همه چیز روند معمول خود را طی میکرد، مسئول برگزاری مجمع اعلام کرد که دو رای مخدوش است؛ رای رضازاده و رای قزاقها. بنابراین چون رای علی مرادی، عبدا... جرمال از یمن و کی رات از قزاقستان نزدیک به هم است باید از بین این سه نفر دو نفری که در این موضوع کشورهایشان رای مخدوش داشتند، برای مشخص شدن شرایطشان به دور دوم بروند.
در دور دوم نیز نماینده قزاقستان بیشترین رای را کسب کرد تا علی مرادی که 16 سال (4 سال در پست نایب رئیسی و 12 سال در پست دبیرکلی) فعالیت می کرد، بالاخره از کنفدراسیون جدا شود.
نکته دیگر اینکه بعد از این وقایع سایر نمایندگان ایران نیز نتوانستند در پست های مختلف کرسی بدست بیاورند و همین مساله اعتراض آنها از فدراسیون ایران بابت عدم حمایت را به دنبال داشت.
حالا فقط حسین رضازاده از ایران در هیات اجرایی کنفدراسیون وزنه برداری ایران حضور دارد؛ پستی که عملاً نمی تواند نقشی در معادلات این رشته ایفا کند.
گفتنی است رضازاده در گذشته نیز یکبار در انتخابات شهرداری تهران رای مخدوش به صندوق انداخته بود که این مساله در آن زمان جنجال زیادی به راه انداخت.