به گزارش گروه علمی «خبرگزاری دانشجو»، هشتمین جلسه شورای عالی فناوری اطلاعات کشور، با حضور معاون اول رئیس جمهور و اعضای کلیدی آن تشکیل و اقدامهای انجام شده در حوزههای دولت الکترونیکی، سلامت الکترونیکی و نظام ملی آدرسگزاری مکان محور بحث و بررسی شد.
تشکیل کارگروه خدمات الکترونیکی سلامت با هدف ایجاد یکپارچگی اطلاعات در این حوزه، ایجاد هماهنگی و همافزایی در ذینفعان بخش و همچنین ایجاد امکان مشارکت مردم با نظام سلامت نیز از دیگر مصوبات این جلسه محسوب میشود.
دستورالعمل مهاجرت از IPV4 به IPV6 با هدف توسعه خدمات الکترونیکی، توسعه شبکه ملی اطلاعات، جلوگیری از هزینههای مضاعف دستگاههای دولتی و مدیریت آدرسهای عددی اینترنتی به تصویب رسید که براساس آن خرید کلیه تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری از سوی دستگاههای اجرایی و همچنین، کلیه تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری وارداتی و تولید داخل و خدمات اپراتورها با رعایت الزامات این دستورالعمل صورت خواهد گرفت.
از دیگر مصوبات این نشست، میتوان به دستورالعمل اجرایی نظام ملی آدرس گزاری مکان محور اشاره کرد که براساس این دستورالعمل، با استفاده از ظرفیتهای کدپستی، کلیه نشانیهای مکانها ضمن تطبیق با موقعیت جغرافیایی، با آدرس واحد و استاندارد مطابقت داده شده و حاصل این پروژه ملی یکتا شدن آدرسها در کلیه سامانه های خدماتی دولتی و عمومی خواهد بود.
براساس این گزارش، نصراله جهانگرد، دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات نیز در این نشست، گزارشی از عملکرد 9 ماهه دبیرخانه ارائه کرد.
وی تاکید کرد: برگزاری جلسات کمیسیون توسعه دولت الکترونیکی و کارگروه تعامل پذیری در حوزه سلامت الکترونیکی و همچنین، راه اندازی کارگروه توسعه دولت الکترونیکی استانها از جمله اقدامهای انجام شده طی این مدت است.
دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات کشور ادامه داد: پیاده سازی پایلوت طرح نظام آدرس گزاری مکان محور در شهر تهران، ثبت نام هدفمندی یارانه ها، اجرای طرح توزیع سبد کالا در 5 مرحله و حمایت از توسعه نرم افزارهای کاربردی مبتنی بر تلفن همراه از دیگر اقدام صورت گرفته از سوی شورای عالی فناوری اطلاعات از ابتدای سال تا کنون است.