به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، گزارش جدید پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی خاطرنشان میکند: در مجموع اگرچه به نظر میرسد پیگیری سیاستهای اقتصاد مقاومتی در شرایط تحریم برای جلوگیری از رکود اقتصادی و تبدیل تهدیدها به فرصتها بسیار مفید است، اما در عین حال برای نیل به رشد بالا و رونق پایدار اقتصادی و ایجاد اشتغال گسترده، کافی نیست. در این راستا مهمترین و مؤثرترین سیاست برای گشایش اقتصادی، اقدامات مؤثر در حوزه خارجی است. پیگیری سیاست خارجی که بتواند در عین حفظ حقوق اساسی کشور در موضوعات مورد مناقشه با غرب، تنش در روابط خارجی را کاهش دهد و فضای بینالمللی را به سمت کاهش و لغو تحریمهای اقتصادی پیش ببرد، بستر مناسب برای خروج از محدودیتهای فعلی اقتصاد را مهیا کرده و با تکمیل این فرآیند با سیاستهای اقتصادی مناسب امکان بازگشت رونق به اقتصاد کشور را فراهم میکند.
این پژوهشکده توضیح نداده که در صورت سنجاق کردن همه چیز به سیاست خارجی و مذاکرات، پس مسئولان اقتصادی و بانک مرکزی و از جمله متولیان همین پژوهشکده چه کارهاند و اگر کارهای نیستند چرا استعفا نمیدهند تا حقوق بیخودی و هنگفت از بیتالمال نگرفته و امکانات گسترده دولتی را معطل و بلوکه نگذارند.
سیاسیون حاکم بر برخی دستگاههای دولتی، در هنگام نقد دولت سابق تصریح میکردند ۹۰ درصد مشکلات اقتصادی هیچ ربطی به تحریمها ندارد و مربوط به سوء تدبیر مدیریتی و دولتی است.
منبع: کیهان