به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، مسئولان شرکت سازنده این نرمافزار با توییتر تماس گرفتند ولی پاسخی دریافت نکردند و به این ترتیب این موضوع را بهصورت واضح در رسانهها مطرح کردند تا قضاوت برعهده مخاطبین قرار بگیرد.
مشکلی که در این زمینه بهوجود خواهد آمد میتواند عملا ماهیت شبکههای اجتماعی را زیر سوال ببرد، شبکههای احتماعی بزرگی مانند فیسبوک و توییتر در تئوری ادعای برابری دسترسی برای تمامی کاربران خود را دارند و معتقدند که آزادی استفاده از این شبکههای اجتماعی موجب خواهد شد تا همه بتوانند از آن لذت ببرند ولی هنگامی که بحث سود فرد دیگر به واسطه آنها مطرح میشود شاهد دیکتاتورگونهترین رفتارها هستیم.
توییتر نرمافزارهای مربوط به خود را مسدود میکند، فیسبوک بدون دریافت پول اجازه دسترسی تمامی کاربران یک صفحه به گزارش فعالیتهای صفحه را نخواهد داد و چندین و چند مورد دیگر.
موضوعی که کاملا واضح است این است که شبکههای اجتماعی علیرغم قولها و وعدههای زیبایی که به کاربران خود ارائه میکنند، تنها دیدگاه درآمدزایی نسبت به کاربر دارند و برای آنها مهم نیست که راحتی کاربر آنها بیشتر شود و اگر این راحتی بهواسطه درآمدزایی شرکتی دیگر انجام گردد آنگاه ترجیح میدهند که اعضای شبکه احتماعی از این راحتی بیبهره بمانند.
منبع: جام چم آنلاین