به گزارش خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، محمود خسروی، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در مراسم افتتاح پروژه «اوج» که ترانزیت ارتباطات عراق از مسیر ایران را فراهم میکند، گفت: نگاه ما به کشور عراق در ارتباطات ۲ جانبه است و صرفا نگاه اقتصادی نیست بلکه ما به دنبال آن هستیم که در شرایط خاص کشور عراق، این کشور را رونق بخشیم.
وی با اشاره به وجود ۵ ایستگاه ارتباطی با کشور عراق گفت: آبادان، مهران، قصر شیرین، مریوان و پیرانشهر ۵ پل ارتباطی ایران با عراق است.
خسروی به دستاوردهای پروژه «اوج» اشاره کرد و گفت: افزایش ظرفیت ترانزیت ترافیک بین الملل در حجم بالا، ارتقاء شاخص های اعتبار بین المللی، ارز آوری اقتصادی با استفاده از پتانسیل ملی کشور و حوزه شبکه فیبر نوری، شبکه برق کشور و سرمایههای شرکتهای داخلی از جمله آنها است.
وی بر بهکارگیری آخرین تکنولوژی روز دنیا در این پروژه تأکیدکرد و ادامه داد: ایجاد خطوط پشتیبان برای شبکه انتقال، حرکت به سمت تبدیل شدن به هاب منطقه در دستور کار است.
خسروی بر تعمیق روابط اقتصادی سیاسی و فرهنگی با همسایگان تأکید کرد و افزود: این پروژه با هدف ترانزیت ارتباطات عراق از طریق ایران در نقاط مرزی مریوان، قصر شیرین درغرب و نوردوز در شمال اجرا شد و در برگیرنده ۲ مسیر اصلی و پشتیبان در ۸ استان کشور است که در مرحله اول ظرفیتی معادل ۲۰۰ گیگا بیت بر ثانیه انتقال میدهد که قابلیت افزایش تا یک ترابیت بر ثانیه را نیز خواهد داشت.