به گزارش گروه علمی«خبرگزاری دانشجو»،سیدسپهر قاضی نوری معاون سیاستگذاری و ارزیابی راهبردی معاونت علمی و فناوری رییس جمهوری و حسن طایی معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت کار، رفاه و تامین اجتماعی تفاهمنامه همکاری با موضوع «کارآفرینی و اشتغال دانش بنیان» امضاء کردند. هدف از انعقاد این تفاهمنامه، تقویت و تسهیل ارتباط اشتغالزایی و کارآفرینی با توسعه فناوری و نوآوری اعلام شده است.
قاضی نوری، با اشاره به امضای این تفاهمنامه گفت: تلاش ما در دولت تدبیر و امید آن است که مردم، آثار و پیامدهای اقتصاد دانش بنیان را در زندگی روزمره خود احساس کنند و یکی از مهمترین جنبههای این امر، توجه به اشتغالزایی و کارآفرینی مبتنی بر فعالیتهای دانش بنیان و فناورانه است که در این تفاهمنامه مد نظر قرار گرفته است. در این راستا، تلاش خواهد شد که با شناسایی فرصتهای ایجاد شده ناشی از حرکت به سمت اقتصاد دانش بنیان، از ایجاد و پایداری شغلهای دانشی حمایت شده و با تزریق دانش به زنجیرههای تولید، شتاب ارزش آفرینی اقتصادی از فعالیتهای دانش محور افزایش یابد.
قاضی نوری، مدت اعتبار این تفاهمنامه را ۳ سال اعلام کرد و افزود: به منظور اجرایی کردن این تفاهمنامه، طرفین کارگروه مشترک همکاری دوجانبهای تشکیل خواهند داد تا در جلسات ادواری، موضوعات و نحوه همکاری را تعیین نموده و پیگیریها و هماهنگیهای امور مربوط به این تفاهمنامه را تحت نظر داشته باشند. هم چنین، گزارشی از عملکرد و نحوه اجرای این تفاهمنامه، هر شش ماه یکبار به اطلاع بالاترین مقام معاونت و وزارتخانه میرسد.
پیش از این نیز سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری و علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی یک تفاهمنامه همکاری امضا کرده بودند. تفاهمنامه در راستای تحقق سند چشم انداز بیست ساله جمهوری اسلامی ایران، نقشه جامع علمی کشور، تحقق سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی و در ۶ ماده به امضا رسیده است. بر همین اساس، با الهام از منویات ارزشمند مقام معظم رهبری و تاکیدات ریاست محترم جمهور در دولت تدبیر و امید، در خصوص «تکمیل چرخه علم، فناوری، صنعت و توسعه» و با هدف «هم افزایی علم و ثروت» و «تبدیل علم به ثروت و قدرت اقتصادی در جهت «پاسخگویی به نیازهای جامعه»، «ارتقای اقتدار ملی» و «اهتزاز پرچم عدالت» تنظیم شده بود.