منصوری در گفتگو با خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، در حاشیه اردوی نخبه پروری سیاسی شهید دیالمه اظهار داشت: برای اینکه مدیران کارآمد و موثری در سطح کشور داشته باشیم، نیازمند افرادی هستند که به لحاظ نظری و معلومات در زمینههای سیاسی، اقتصادی و جامعهشناسی تا حدودی با تجربه باشند.
وی افزود: باید برای تربیت نیروهای متخصص اردوهای ویژهای برگزار شود.
این کارشناس سیاست خارجی تصریح کرد: با توجه به پیچیدگی مسائل اجتماعی لازم است تا افراد دورههای را ببینند که واقعیتهای جامعه را بشناسند و ریشههای آنها را تجزیه و تحلیل کنند و با شناخت نسبت به واقعیتهای موجود راههای برون رفت از مشکلات را به دست آورند که متاسفانه دانشگاههای ما کار جدی و عمیقی در این زمینه انجام نمیدهند.
منصوری ابراز داشت: باید افرادی که احساس مسئولیت بیشتری نسبت به نظام انقلاب دارند تربیت شوند و این آموزشها را داشته باشند و تا زمانی که این اتفاق نیافتاده طبعاً در دایره مشکلات خواهیم ماند.
وی در خصوص سیاست خارجی فعلی دولت اظهار داشت: دولت با این تصور که ریشه بسیاری از مشکلات کشور در روابط خارجی است به این نتیجه رسید که باید وضعیت روابط ایران و آمریکا را دگرگون کند تا مشکلات کشور حل شود که در این زمینه انعطاف در مواضع و گرایش به دیدگاههای گروه ۱+۵ را حتی در مسائل داخلی و منطقهای به عنوان حل مشکل پذیرفت.
این استاد دانشگاه ادامه داد: یک سال و نیم مذاکرات نشان داد که هدف طرف ما به معنای واقعی حل مسائل با ایران در کوتاه مدت نیست و حتی در درازمدت نیز نمیخواهد مسائلش را با کشورمان حل کند چرا که تعارضات اساسی با ایران دارد که با اصول اعتقادی و انقلابی ما یکسان نیست.
منصوری تصریح کرد: مسئله حقوق بشر با دیدگاه غربی، به رسمیت شناختن رژیم جعلی صهیونیستی و دست برداشتن از فلسطین جزء خواستههای غیرمنطقی غربی هاست که موجب میشود مذاکرات به بن بست برسد.
وی در خصوص عدم پذیرش ابوطالبی به عنوان نماینده ایران در سازمان ملل اظهار داشت: دولت باید قبلاً با بررسی دقیق و غیرمستقیم از نظر دولت آمریکا نسبت به ابوطالبی مطلع میشد و پس از آن وی را معرفی میکرد که واقعاً در این امر کوتاهی شده است و در وزارت خارجه در موارد متعددی این کار انجام شده و به صورت غیررسمی از دولت طرف مقابل به نوعی کسب اطلاع کردیم بنابراین تعداد کسانی که رد شدند بسیار معدود بوده اما در این مورد بسیار بیدقتی صورت گرفته است.
این کارشناس سیاست خارجی ادامه داد: باید شرایط داخلی کشور را عادی کنیم و دولت باید با جدیت بیشتری به داخل دقت کند و رابطه دولت و مردم باید به گونهای باشد که طرفین خارجی هیچ گونه طمعی نسبت به ایران نداشته باشند.
منصوری افزود: همچنین باید وابستگیهایمان از جمله وابستگی نفتی را به حداقل برسانیم که پاشنه آشیل ماست و دشمن حداکثر استفاده را از این مسئله میکند.
وی خاطرنشان کرد: باید با دیپلماسی قوی و هوشمند بتوانیم استفاده لازم را از شرایط بین المللی داشته باشیم چرا که اختلافها و تضادها و منافع دولتها میتواند برای ما فرصت ساز باشد.