به گزارش گروه فضای مجازی «خبرگزاری دانشجو»، در حالی که این هفته قرار است انتخابات اتاق اصناف ایران برگزار شود صف طویل منتسبان به دولت و آقازادهها برای ورود به این اتاق شبهه دولتی شدن و استفاده از رانت را در این مکان خصوصی دامن زده است.
بنا بر این گزارش وجود نامهایی چون مهدی جهانگیری برادر اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور، هیبت الله فاضلی برادر علی فاضلی رئیس اتاق اصناف ایران، مرتضی عراقچی برادر عباس عراقچی، محمد هادی رضوی داماد شریعتمداری معاون اجرایی رئیس جمهور، مسعود حجاریان برادر سعید حجاریان، حسن نهاوندیان پسر محمد نهاوندیان رئیس دفتر رئیسجمهور، پسر بهزادیان و حمیدرضا عارف فرزند محمدرضا عارف این انتخابات را بین اهالی دولت داغ کرده است!؟
شاید تا کنون این حجم از وابستگان به دولت برای شرکت در این انتخابات سابقه نداشته است که این خود موجب جلب توجه اذهان عمومی به اسن سمت شده است.
جایی که چند روز گذشته دانشجویان هم که برای برگزاری مراسم ترحیم خودکفایی مقابل وزارت صنعت و معدن جمع شده بودن با در دست داشتن پلاکاردهایی در این زمینه باعث ایجاد پرسش هر رهگذری میشدند.
همچنین در چند روز گذشته رسانهها در خصوص برخی از این افراد مطالب زیادی منتشر کردند که نشان از این داشت که رانت، یکی از دلایل اصلی پیشرفت بخشی از افراد فوق بوده است افرادی مانند پسر عارف که در سن ۲۷ سالگی کارهای بسیار خارق العادهای انجام داده است، مثل قرار داد با شرکتهای بزرگ چند ملیتی، آنهم در حالی که کمترین زمان ممکن را پس از دانشگاه برای تجربه اندوزی در بازار اقتصاد داشته است؟!
اما در این میان نام مهدی جهانگیری برادر معاون اول رییس جمهور روحانی بیشتر از همه خودنمایی میکند!
جهانگیری از دوستان و معاون سر حلقه جریان انحرافی دولت پیشین یعنی جناب اسفند خان رحیم مشایی میباشد. وی همان کسی است که در سال ۸۷ پس از ماجرای مشهور حمل قرآن با موسیقی و دف، تحت فشار علما و اقشار متدین ناچار به استعفا شد.
جهانگیری پس از استعفا از معاونت سازمان میراث فرهنگی و جهانگردی، شرکت خصوصی سمگا را تأسیس کرد و با حمایت ویژه دولت وقت، همکاری مالی حداقل ۱۰ بانک، موسسه مالی و شرکت سرمایه گذاری را جلب کرده است. این شرکت ابتدا قرار بود با عنوان «صندوق سرمایه گذاری میراث فرهنگی و گردشگری» فعالیت کند، اما بعدا به نام «شرکت سرمایه گذاری میراث فرهنگی و گردشگری - سمگا» تغییر نام داد.
شرکت خصوصی سمگا که در اواخر دهه هشتاد توسط اطرافیان اسفندخان رحیم مشایی تأسیس شد، با حمایتهای ویژه هیات دولت وقت قراردادهای بزرگی نیز بدست آورده بود.
شرکت سرمایهگذاری میراث فرهنگی و گردشگری ایران مشهور به سمگا که در هفتم تیرماه ۱۳۸۸ با سرمایه ۲۰ میلیارد تومان به ثبت رسیده و تأسیس شده است، ظرف مدت کوتاهی توانسته ۶ شرکت اقماری بزرگ تأسیس کند.
اسفندیار رحیم مشایی و حمید بقایی جزو اولین سهامداران شرکت سمگا بودهاند و مدیر عامل این شرکت، مهدی جهانگیری، معاون سابق مشایی در سازمان میراث فرهنگی و گردشگری است و باید دید رابطه این افراد با دولت جدید تحت لوای اخوی رییس جمهور فعلی چگونه صورت میگیرد.
لذا به نظر میرسد که دولتیها برای بدست گرفتن ریاست این اتاق تدابیر بسیاری اندیشیدهاند و بخاطر همین است که از هم اکنون و پیش از برگزاری انتخابات اسم رییس اتاق بازرگانی نیز بر سر زبانها افتاده است!؟
منبع: عصر امروز