به گزارش گروه سیاست خارجی «خبرگزاری دانشجو»، خانواده های قربانیان ترور در ایران در یکی از نشستهای جنبی شورای حقوق بشر با اشاره به زخم های عمیقی که از اقدامات تروریستی متحمل شده اند و همچنین اثار روحی؛ جسمی و روانی این اقدامات تصریح کردند : جامعه بین المللی باید برای رهایی قربانیان ترور از آثار ترور و رسیدن به صلح و امنیت به نحو مناسبی با این پدیده شوم و عاملان آن به نحو مناسب برخورد کند.
به گزارش واحد مرکزی خبر، در این نشست همچنین با اشاره به شهادت هفده هزار مرد؛ زن و کودک در ایران به دست عاملان گروهک تروریستی منافقین بر ضرورت برخورد جدی سازمانهای بین المللی و کشورهای مدعی حقوق بشر با این گروهک تاکید شد.
خانواده های ایرانی قربانی ترور تصریح کردند: زمان آن فرا رسیده است که سازمان ملل و نهادهای وابسته به ان از جمله شورای حقوق بشر با اتخاذ شیوه های قانونمند در جهت پیشگیری از اقدامات تروریستی اقدام و امکان تامین خسارت وارده به قربانیان ترور را فراهم کنند.
اجرای عدالت از طریق مجازات عاملان عملیات تروریستی و تلاش برای احقاق حقوق از دست رفته قربانیان ترور مورد تاکید شرکت کنندگان در این نشست بود.
این در حالی است که احمد شهید گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل باردیگر با انتشار گزارشی هشتاد و یک صفحه ای اتهامات واهی خود را درباره نقض حقوق بشر در ایران تکرار کرد.
وی در این گزارش که مبنای اطلاعاتی ان از اظهارات اعضای گروههای معاند در کشورهای آلمان؛ نروژ و دانمارک جمع اوری شده خواستار توقف مجازات قصاص ؛ اعدام قاچاقچیان مواد مخدر ؛ اعضای گروههای تروریستی و آدم ربایان شده است.
در این گزارش اشاره ای به اقدامات تروریستی گروهک منافقین، رژیم صهیونیستی وآمریکا در ترور دانشمندان ایرانی نشده است.