به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، عباس قطبالدینی در گردهمایی منطقهای گروه اول ستادهای استانی بازسازی عتبات که امروز در کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: ستاد عتبات عالیات جایگاه واقعی خود را در سطح کشور پیدا کرده و در همایش امروز نیز دغدغه مسئولان با برنامهریزی منسجم بررسی میشود.
مسئول امور استانها در ستاد بازسازی عتبات عالیات بر لزوم عزم و پشتکار جدی مسئولان در رأس ستاد عتبات تاکید کرد و افزود: امروز ستاد عتبات عالیات در هر کوی برزنی از 31 استان کشور جای خود را باز کرده و همگان بر وجود این نهاد اشراف دارند.
قطبالدینی بیان کرد: وقتی که محرومترین استان کشور رتبه نخست را در ستاد بازسازی عتبات عالیات بدست میآورد باید به ابعاد جلب مشارکتهای مردمی توجه کرد و مسئولان ستاد در شهرستانها، استانها و نیز مرکز کشور وارد کار شوند.
وی مجموع فعالیتهای انجام شده از سوی ستاد عتبات در سال 93 را مطلوب ارزیابی و بیان کرد: استان خراسان شمالی با برنامهریزی منسجم، سازمانی و منظم گزارش عملکرد خود در سال گذشته را ارائه داد و در این زمینه بیشترین آمار را در جلب مشارکتهای مردمی بدست آورد و استانهای ایلام، کردستان، کرمانشاه، لرستان و همدان نیز فعالیتهای قابل توجهی داشتند.
قطبالدینی افزود: در استان کردستان تنها دو شهرستان شیعه نشین وجود دارد که با توجه به شرایط ویژه این منطقه و اکثریت جمعیت اهل تسنن در این استان باید راهکارهای لازم را جهت رفع موانع انجام داد و در گذشته یک مقام اهل تسنن در کردستان مسئول ستاد عتبات بود که بیانگر محبت مردم این منطقه به اهل بیت(ع) است.
وی از تشکیل کارگروهی با حضور مسئولان ستاد عتبات استانهای غرب کشور خبرداد و گفت: استان کرمانشاه در بحث ارائه گزارشات وجوهات نقد و طلاجات به تعهدات خود عمل کرده و همچنان که دو پروژه با عنوان ساخت سرداب امام زمان(عج) در سامرا و نیم ضریح حضرت زینب(س) در خیمهگاه با اعتبار بالغ بر 15 میلیارد ریال در این استان در حال انجام است.
مسئول امور استانها در ستاد بازسازی عتبات عالیات خاطرنشان کرد: در استان محروم ایلام نیز پروژه ساخت درب حرم حضرت ابوالفضل(ع) ساخته و انتقال داده شد و در همدان نیز باید به وضعیت ساختمان اجارهای عتبات عالیات این استان رسیدگی کرد.
قطبالدینی برگزاری جلسات هیئت امنا ستاد بازسازی عتبات عالیات در استانها را ضروری دانست و گفت: این جلسات باید به صورت منظم با حضور فرمانده سپاه، امام جمعه و استاندار مربوطه برگزار و از ظرفیتهای موجود در افزایش جلب مشارکتهای مردمی استفاده شود.
وی بیان کرد: استان بوشهر گزارش بیش از سه میلیارد تومان کمک از محل مشارکتهای مردمی را به ستاد تحویل داده که در گذشته تنها گزارش 50 میلیون تومان آورده را ارائه داده بود و این عملکرد مطلوب بیانگر فرهنگسازی مناسب در زمینه جلب مشارکتهای مردمی در این استان است.
قطبالدینی بهرهمندی از تجارب مختلف در جلب مشارکتهای مردمی را راهکاری برای موفقیت در این عرصه عنوان کرد و گفت: در استان مرکزی نیز ساخت و انتقال ضریح ابراهیم مجاب انجام شده است و در استان عاشق اهل بیت(ع) لرستان نیز عملیات ساخت درب حرم امامین عسکیرین(ع) آغاز و در آینده کارهای عملیاتی آن انجام میشود.