عوض حیدرپور شهرضایی، در گفتگو با خبرنگار پارلمانی «خبرگزاری دانشجو» در خصوص روند توافق نامه هستهای گفت: در کار هستهای که ایران آن را انجام داده است بجایی رسیدیم که شورای عالی امنیت بین الملل تحریمهایی را علیه کشورمان دایر کرد تا از این طریق بر ایران در جهت پذیرش برنامههای غرب فشار آوردند.
وی در ادامه افزود: ایران در جهت صلح آمیز بودن فعالیتهای هستهای خود اقداماتی داده است و در جهت اثبات ادعای خود تاکنون گزارشاتی را به آژانس و شورای امنیت ملی ارائه کرده است.
حیدرپور در ادامه بیان کرد: تاکنون نه تنها به آژانس هستهای و شواری امینت گزارشهایی را ارائه کردهایم بلکه در جهت اثبات اقداماتی را نیز در جهت تعلیق فعالیتهای خود انجام دادهایم.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: برای رسیدن به نتیجه مطلوب در بحث هستهای لازم بود که مذاکراتی با غرب صورت پذیرد و مذاکرات ایران با کشورهای ۱+۵ صورت گرفت تا اینکه در یکسال نیم گذشته توافق نامه اولیه ژنو تدوین و به امضای طرفین رسید.
نمانیده مردم استان اصفهان در ادامه تفاهم دو طرف مذاکره کننده در لوزان سوئیس اشاره کرد و اذعان داشت: در بیانیه لوزان طرف مقابل اجازاتی به تیم هستهای و ملت ایران داده شده تا غنی سازی را در حدی انجام دهند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه تصریح کرد: طبق حق غنی سازی به ایران ضروری است تا سانترفیوژهای کشورمان نیز تغییراتی انجام دهند و از IR۱ به سانتفیوژهای نسل جدید روی آوریم.
حیدرپور بیان کرد: با تغییربرنامه هستهای و غنی سازی در ایران سانترفیوژهای نسل قدیم باید جای خود را به سانترفیوژهای نسل جدید دهند و ۵ سال زمان خواهد برد تا سانترفیوژهای جدید جایگزین نسل گذشته شوند و بعد از تست هشت سال طول خواهد کشید تا سانترفیوژهای نسل جدید را به راحتی در اختیار داشته باشیم.
این نماینده مجلس در خصوص نحوه بازرسیها از تأسیسات هستهای ایران گفت: ملت ایران تنها به بازرسان آژانس اجازاه بازرسی از تأسیسات هستهای را دارند و به غیر آن حق بازررسی از هیچ مکانی را ندارند.
وی خطاب به تیم مذاکره کننده هستهای گفت: باید در تدوین توافق نامه در خصوص بازدیدها بازرسان از تأسیسات هستهای دقت کنند تا مبادا بازرسان اجازه بازدید از دیگر تأسیسات کشورمان داشته باشند و نباید پروتکل الحاقی را بپذیرند چرا که پذیرش پرتکل الحاقی منوط به تصویب مجلس است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: معتقدم مذاکرات هیچ ربطی به پذیرش پروتکل الحاقی ندارد و پذیرش پر,تکل الحاقی از سوی اعضای تیم مذاکره کننده منوط است به تصویب در مجلس و اگر مجلس پروتکل الحاقی را تصویب نکرد اعضا میتوانند بیان کنند مذاکرات بدون اجرای مفاد پروتکل اجرایی خواهد شد.
انگار مثلا دنیا 13 سال دیگه هیچ پیشرفتی نخواهد داشت و منتظر رسیدن ایرانه ....
بابا تکنولوژی باید رز به روز آپدیت بشه نه 13 سال به 13 سال اونم مال 13 سال قبلی !