دکتر رضا رجبی، رئیس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران در گفت و گو با خبرنگار ورزشی«خبرگزاری دانشجو»، در خصوص آئین نامه شورای هماهنگی پژوهش و آموزش دانشگاه های کشور گفت: همه افراد حاضر در شورا پس از اینکه آئین نامه جمع بندی شد نظر مثبت داشتند، امیدوارم این مسئله به صورت صنفی باشد فکر می کنم اگر آموزش را از پژوهش جدا کنیم و پژوهش در پژوهشگاه پیگیری شود دوستان به خواسته های معقول خود رسیده اند.
وی در ادامه افزود: آموزش هم باید توسط دکتر گایینی یا در دانشگاه ها مدیریت شود و به این صورت آموزش و پژوهش پیش برود، پژوهشگاه به ورزش کمک می کند و دکتر قراخانلو، رئیس پژوهشگاه نیز گفت: نمی خواهد متولی آموزش باشد در جلسات بعد باید ببنیم که کدام دانشگاه می خواهد هر دو را متولی شود یا اینکه یک بخش را متولی شود که اگر جمع بندی این باشد و کار در یک بخش پیش برود فکر می کنم پژوهشگاه و
پژوهش و دوستانی که در گرایش تربیت بدنی و گسترش هستند در مباحث آموزشی به ویژه شاخه تربیت بدنی که دکتر گایینی در آن فعالیت می کند، می توانند کمک کنند.
رئیس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: مهم این است که برای جلسه بعد آئین نامه را دوستانی با گرایش مدیریت ورزش قلم بزنند و جاهایی که نواقص دارد برطرف کنند و قسمت هایی هم که موازی کاری وجود دارد کم کنند تا به نتایج خوبی برسیم.
وی با اشاره به برخی نواقص در آئین نامه گفت: یکی از نواقص این است که عنوان با محتوا همخوانی ندارد یعنی عنوان نظر مشورتی دارد ولی محتوا اجرایی، در اکثر موارد نیز ارگان های قانونی داریم که در حال فعالیت هستند از جمله شاخه تربیت بدنی، بازاریابی و کمیته های علمی که همه اینها در حال حاضر متولی دارند و لازم است تمایزی قائل شوند و یا اینکه آنها را به صورت قانونی کنار هم قرار دهند تا هم افزایی شود.
دکتر رجبی افزود: برای رفع نواقص خود شورا کمک می کند و امیدوارم در تصویب عجله نکنند و اگر آئین نامه چکش کاری شود بهتر است.
وی در پاسخ به این سئوال که افراد متخصص تا چه حد می توانند به تدوین آئین نامه کمک کنند، گفت: از آنجایی که همه رؤسای دانشگاه ها و همه نمایندگانشان در این جلسه حضور داشتند باید بگوییم که همه اعضاء از متخصصین کشور هستند.
رئیس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران در خصوص اینکه دانشگاه تهران تا چه حد در این بخش کمک خواهد کرد، گفت: با توجه به اینکه دانشگاه تهران در امر آموزش سبقه خوبی دارد و برنامه های درسی مدونی دارد و همچنین در سرفصل های ورزش بازنگری کرده است، تجربه ۳۰ نفر از اعضاء هیئت علمی را در خدمت ورزش کشور قرار خواهد داد و ما کاملاً آماده هستیم تا در این بخش کمک کنیم.