به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، علیرضا جمشیدی با تاکید بر نقش و اهمیت استانهای مرزی در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز اظهار داشت: از این پس گلوگاه های مرزی بیش از پیش حمایت خواهند شد و بزودی امکانات لازم در اختیار این بخشها قرار می گیرد.
وی در ادامه اجرای قانون را بزرگترین رسالت سازمان تعزیرات عنوان کرد و افزود: باید قانون به نحو شایسته اجرا شود و تنها با اجرای صحیح و دقیق قوانین مشکلات موجود حل خواهند شد.
معاون وزیر دادگستری با تاکید بر ضرورت راه اندازی سیستم دسترسی مردم به مسئولان این سازمان اظهار داشت: باید آسیب شناسی دقیقی روی پرونده های مختلف در شعب تعزیرات حکومتی صورت گیرد تا بتوان به یک راه حل مناسب برای تحقق اصل پیشگیری نائل شویم.
وی با تشریح وظایف و کارکردهای سازمان تعزیرات حکومتی تصریح کرد: این سازمان دو وظیفه اصلی دارد، از یک سو مسئولیت آن در قبال تنظیم بازار است که این بخش مربوط به انتظارات مردم است و از سوی دیگر مبارزه با قاچاق کالا و ارز است که این بخش مورد انتظار نظام است.
رییس سازمان تعزیرات حکومتی پیشگیری از وقوع تخلفات را متفاوت با جلوگیری از تشکیل پرونده ها عنوان و خاطر نشان کرد: باید اقدامات لازم برای کاهش تخلفات صنفی، بهداشتی و قاچاق کالا و ارز صورت گیرد و در این امر مدیران کل مرزی نقش به سزایی دارند.
جمشیدی افزود: پیشگیری از وقوع تخلفات از یک سو امری برون سازمانی است و این مهم در تعامل سازنده با سایر بخش های مربوطه مانند نیروی انتظامی و گمرک و از سوی دیگر با صدور احکام قاطعانه از سوی شعب بدوی و تجدید نظر محقق می شود .
وی تاکید کرد: باید در برخورد با متخلفین سوابق آنها را در نظر گرفت و چنانچه فردی تخلف خود را تکرار کرد قاطعانه و بدون در نظر گرفتن هرگونه مسامحه آرا را صادر کرد.