به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»، سید پرویز فتاح دردیدار با عبدالرضا رحمانی فضلی رسیدگی به محرومان و نیازمندان را وظیفه فراگیر و ملی عنوان کرد و گفت:با توجه به مطالبه مقام معظم رهبری،ایفای نقش توسط دولت و مجلس و دستگاه قضایی در پشتیبانیهای همهجانبه از این نهاد انقلابی در جهت انجام مأموریتهای مقدس آن، امری انکارناپذیر است.
فتاح با اشاره به بهره مندی ۶ میلیون نفر از خدمات حمایتی کمیته امداد،ادامه داد: ۴میلیون نفر از خدمات مستمر و ۲ میلیون نفر نیز از خدمات موردی این نهاد بهره مند می شوند که هدف ما تشخیص و برطرف کردن نیاز این افراد و شناسایی توانایی افراد تحت حمایت و توانمندسازی و خروج آنان از چرخه حمایتی است.
رئیس کمیته امداد با بیان اینکه روحیه ترحمی در برابر این قشر عقلانی نیست،یادآور شد: نباید افراد تحت حمایت را که توانایی کار کردن دارند، درطولانی مدت حمایت کرد بلکه باید توانمندسازی آنان را فراهم آورد.
وی با اشاره به جمعیت یک میلیون و ۳۰ هزار نفری زنان سرپرست خانوار این نهاد و هشدار نسبت به افزایش شدید تعداد زنان سرپرست خانوار و مسئله زنانه شدن فقر، اظهار کرد: فوت همسر، طلاق، اعتیاد، بدسرپرستی از جمله علت هایی است که زنان سرپرست خانوار نیازمند حمایت های این نهاد هستند و ضرورت تجدید نظر در کمک به این افراد وجود دارد؛ چرا که هزینه نیازهای افراد تحت حمایت افزایش یافته است و این هزینه ها تحصیل فرزندان، درمان، مسکن و جهیزیه را شامل می شود.
وی بر فرهنگسازی در زمینه ازدواج مجدد زنان سرپرست خانوار به عنوان یکی از عوامل توانمندسازی این قشر و شکسته شدن قبح آن در جامعه تاکید کرد.
فتاح نداشتن تامین اجتماعی فراگیر را به عنوان یکی از عوامل مراجعه کنندگان به این نهاد عنوان کرد و یادآور شد: بیشتر افراد تحت حمایت فقیر به ذات نیستند و به علت به وجود آمدن یک حادثه در زندگیشان و بهره مند نبودن از بیمه تامین اجتماعی به ما مراجعه می کنند، بر این اساس توسعه بیمه تامین اجتماعی و توجه به مسکن نیازمندان از جمله اولویت های این نهاد برای نیازمندان خواهد بود.
در این دیدار رئیس کمیته امداد از حمایت های وزارت کشور جهت تامین اعتبار بیمه حوادث اماکن مسکونی مددجویان تحت حمایت قدردانی کرد.
عبدالرضا رحمانی فضلی نیز در این دیدار توجه به موضوع فقر و نابرابری را به عنوان یک امر استراتژیک عنوان کرد و گفت: نیاز است ساختاری در ارتباط با امور حمایتی نیازمندان ایجاد شود تا موازی کاری ها از بین برود و بین دستگاه های حمایتی جهت رسیدگی به نیازمندان هم افزایی صورت گیرد.
وزیر کشور با بیان اینکه نیازمندان باید به صورت موقتی از حمایت های کمیته امداد استفاده کنند،اظهار کرد: با ایجاد مشکلی در زندگی افراد و بهره مندی ازحمایت های این نهاد ضرورت دارد افراد پس از بازسازی از چرخه حمایتی این نهاد خارج شوند.
وی بر ایجاد صندوق اشتغال برای بهره مندی خانواده های معتادان و زندانیان با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ،وزارت کشور و کمیته امداد تاکید کرد.