به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، امیررضا صالح مقدم، مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در راستای ارتقاء سطح خدمات و افزایش میزان رفاه و رضایتمندی دانشجویان، برنامه ریزی، تهیه تجهیزات و امکانات لازم جهت ارائه دو نوع غذا برای وعدههای افطاری و سحری، به طور همزمان انجام گرفته است.
وی افزود: ارائه دو نوع غذا در سالن های غذاخوری دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی مشهد از آذرماه سال گذشته آغاز شد که با همه مشکلات و دشواریهای موجود، تمهیداتی اتخاذ شد که این برنامه در ماه مبارک رمضان نیز که غذای افطار و سحر بطور همزمان توزیع میشود، ادامه یابد که در نتیجه در هنگام افطار در سالن های غذاخوری عملاً چهار نوع غذا ارائه میشود.
لازم به ذکر است در راستای توسعه خدمات رفاهی دانشجویان، توزیع وعده افطاری و سحری در روزهای جمعه ماه مبارک رمضان نیز انجام میپذیرد و به منظور جلوگیری از ازدحام دانشجویان و رعایت بهداشت، تمامی غذاها و بسته افطار که شامل نان، قند، چای، خرما، پنیر، سبزی، میوه و سوپ می باشد بطور بسته بندی در ظروف گیاهی در اختیار آنان قرار میگیرد و همچنین آبجوش مورد نیاز در طبقات خوابگاه های دانشجویی مهیا شده است.