محمد علی پورمختار رئیس کمیسوین اصل 90 در گفتگو با خبرنگار پارلمانی «خبرگزاری دانشجو»، در رابطه عدم مدیریت کردن صحیح مدیران در حل مشکلات موجود کشور با تأکید بر این مطلب که اظهار نظر های سیاسی همواره در عرصه های مختلف وجود دارد گفت: واقعیت این است که اگر بتوانیم منابع، ذخائر، نیروی انسانی و نیروی مالی موجود را درست مدیریت کنیم و استفاده درستی از آنها داشته باشیم تأثیر مختصری را که تحریم ها بر اقتصاد کشور گذاشته شده است بر طرف خواهد شد.
وی در ادامه افزود: من معتقدم باید حتما در نحوه در آمد و هزینه شرکت های دولتی تجدید نظر کنیم و نظارت جدی در این خصوص باید صورت گیرد که البته نمایندگان در کمیسیون اصل 90 تصمیمی بر نظارت بر عملکردهای شرکت های دولتی گرفته اند و در این تصمیم تعدادی از نمایندگان اعلام آمادگی کرده اند تا آنها نیز در این موضوع ورود کنند و باید از طرف کمیسیون به نمایندگان ماموریت دهیم که انشالله این کار را هرچه سریعتر به نتیجه برسد و عملکرد های شرکتهای دولتی را بررسی شود.
پورمختار در ادامه به اعداد رقم بالایی در خصوص ورود قاچاق به کشور اشاره کرد و اذعان داشت: منابع این رقم قاچاق از کجا تأمین می شود اگر همان عدد 20 میلیارد دلار را که گفته قاچاق به کشور وارد می شود را قبول کنیم پس باید قاطعانه بگوییم که سالیانه 20 میلیارد دلار از کشور خارج می شود و یا از سوی برخی گروهها از خارج کشور تأمین می شود و در اختیار قاچاق چیان قرار می گیرد چرا این موضوع مدیریت نمی شود، آیا نمی شود مدیریت کرد؟ یا اینکه ما در مدیریت کردن این مسأله عاجز هستیم؟.
به گفته رئیس کمیسیون اصل 90 ورود قاچاق در کشور همراهی با تحریم کنندگان است و این همه واردات قاچاق در جهت ضدیت و مبارزه با تولید داخل کشور محسوب می شود.
پور مختار در ادامه به عملیات های بانکی اشاره کرد و اذعان داشت: عملیات های بانکی بایستی عملا از تولید کننده حمایت کند اما این کار بسیار ضعیف صورت می گیرد و این رفتار باعث شده تا این منابع به سمت فعالیت های خدماتی و یا مسکن و یا کارهایی که باعث تورم است پیش برود و تاثیری بر رشد اقتصادی نگذارد و در اینجا باید گفت این موضوعات تماما بحث مدیریت است و بحث های تحریم معنایی در اینجا ندارد و دشمن که بر روی این موضوعات سایه نینداخته و مانع و مزاحمتی در این خصوص ایجاد نکرده است.
وی گفت: دولت می تواند با مدیریت خوب این موضوعات و مشکلات را برطرف کند و از مجلس انتظار می رود تا نظارت خود را بیشتر کند و اینکه تنها قانون در کشور تدوین شود کفایت نمی کند و حتما قانون باید درست و مبتنی بر واقعیت ها باشد و الزاماتی که برای دستگاههای دیگر ایجاد می کنیم با این نگرش وجود داشته باشد تا بتوانیم در رفع مشکلات موجود نقش آفرینی کنیم.