به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، سيدكمال صولتي در تشريح عملكرد اين معاونت از آبان ماه سال گذشته تا مردادماه جاري گفت: در اين مدت ۱۰مورد اختراع در اين دانشگاه به ثبت رسيده است.
وی از انجام بررسي هاي لازم جهت تبديل به محصول نمودن پماد دو نوع عصاره چاي سبز در درمان سوختگي، پنس نگهدارنده سرويكس، دستگاه هشدار دهنده تب، دستگاه ديجيتال سنجش قند، درمان گياهي پروستات خبر داد.
سرپرست معاونت تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي شهركرد كسب رتبه اول فعاليت هاي پژوهشي براي يازدهمين سال متوالي در بين دانشگاه هاي همتراز را از موفقيت هاي اين معاونت عنوان كرد و افزود: با توجه به ارزيابي هاي صورت گرفته تا كنون، پيش بيني مي شود اين دانشگاه براي دوازدهمين سال متوالي موفق به حفظ اين جايگاه خواهد شد.
صولتي، تعداد طرح هاي تحقيقاتي مصوب شده در اين مدت را ۲۰۳ مورد و گزارش هاي پاياني را ۱۰۵ مورد اعلام كرد.
وي، از چاپ سه كتاب و انتشار ۳۳۲ مورد مقاله در مجلات داخلي و خارجي خبر داد و افزود: از اين تعداد ۱۵۲ مورد از مقالات به زبان انگليسي به چاپ رسيده است.
سرپرست معاونت تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي شهركرد «همايش استاني دانشجويي كار و سبك زندگي»، «همايش ملي دانشجويي گياهان دارويي و طب سنتي» و «همايش ملي سلامت زنان و خانواده» را از جمله همايش هاي علمي - آموزشي برگزار شده در يكسال گذشته عنوان كرد و گفت: هر سه همايش استقابل خوب گروه هدف را در بر داشته است.
صولتي، نمايه سازي مجله اپيدميولوژي در نمايه DOAJ، اضافه شدن مجله انگليسي Herbmed Pharmacology به مجلات دانشگاه، كسب رتبه ۲۸ وبومتريكس دانشگاه در بين ۵۰ دانشگاه علوم پزشكي كشور را از ديگر موفقيت هاي اين معاونت در يكسال گذشته عنوان كرد.
وي، تعداد مقالات چاپ شده توسط گروه مشاورين مقاله نويسي را ۳۳ مورد و شامل ۲۷ مورد ISI، Pubmed و ۶ مورد ISC و مقالات پذيرفته شده قطعي را ۱۷ مورد اعلام كرد و افزود: تعداد مقالات چاپ شده در مجلات دانشگاه (دو مجله فارسي و دو مجله انگليسي) ۱۴۸ مورد و در دست چاپ ۶۴ مورد مي باشد.
سرپرست معاونت تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي شهركرد با اشاره به اهميت فعاليت هاي علمي و پژوهشي در كنار آموزش تصریح کرد: در راستاي تشويق افراد به انجام فعاليت هاي پژوهشي و تقويت اين حوزه نيز دانشگاه حمايت هاي لازم از اين عزيزان را خواهد کرد؛ بنابراین در اين راستا در مدت مذكور ۵۰۶ مورد حمايت مالي از مقالات و خلاصه مقالات محققين صورت گرفته است.
صولتي در پایان خاطرنشان کرد: تمركز اصلي معاونت در آينده بر فناوري و توليد محصول خواهد بود و در اين حوزه نگاه ويژه اي به محققان و سرمايه گذاران خواهد داشت.