به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»؛ به نقل از انگجت، وی که در مورد مزایای هوش مصنوعی و کاربردهای آن در آینده سخن می گفت اظهار امیدواری کرد که از راه رسیدن دستگاه ها و سیستم های دارای قابلیت یادگیری باعث پیشرفت برخی طرح های گوگل مانند ساخت ماشین های بدون نیاز به راننده و فناوری تشخیص صدای کاربران خواهد شد.
اشمیث در حین بحث در این مورد به راه انداز خدمات موسیقی دیجیتال اپل هم اشاره کرد و به کنایه گفت: یک دهه قبل برای راه اندازی یک سرویس موسیقی دیجیتال باید فهرستی از چند شرکت تجاری نخبه تهیه می کردید تا از طریق آنها جدیدترین موسیقی های محبوب را تهیه کنید.
وی افزود: اما امروزه می توان سیستم هوشمندتری برپا کرد که از جهان واقعی بیاموزد و بتواند پیش بینی کند که خوانندگان محبوب نسل جدید چه کسانی هستند و از چه نقاطی از جهان ظهور می کنند و بر همین اساس خدمات موسیقی ارائه کرد. این فرایند کمتر نخبه گرایانه تر است و به همه امکان می دهد ستارگان جدید را از طریق مجموعه های مورد پسند موسیقیشان و نه از طریق علائق خاص یک عده محدود انتخاب کنند.
وی مدل کاری سرویس موسیقی اپل را قدیمی و عقب مانده دانسته و وعده ارائه خدمات پیشرفته تری را در این حوزه در آینده از سوی گوگل داد.