به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمد علی فرهپور، فوق لیسانس امنیت اطلاعات از دانشگاه یو تی ام مالزی با ارائه مقاله خود در دومین همایش ملی شهر الکترونیک اظهار کرد: تحقیق من در مورد بررسی میزان آسیب پذیری مسیریابهای خانگی به همراه فایلهای پشتیبان بود.
فرهپور گفت: در این پژوهش نشان دادیم یک سری مودمهایی که کاربران ما از شبکه ADSL استفاده میکنند آسیب پذیر است و میتواند از سوی هکرهایی که اهداف خرابکارانه دارند مورد حمله قرار بگیرد و هکرها به این مودمها نفوذ یابند به همین خاطر، میتوانند علاوه بر تهدید کاربران، در اینترنت شرکتهای ارائه دهنده آن نیز اختلال ایجاد کنند.
وی عنوان کرد: در این مقاله نوع حملهها و نقاط ضعف آن را ارائه کردیم که امیدواریم مسئولان به آن توجه کنند، چرا که هکر میتواند در ارائه خدمات رسانی شرکتها نیز اختلال ایجاد کنند.
این محقق و پژوهشگر جوان کشور گفت: با توجه به توسعه اینترنت و شبکههای مجازی در آینده نزدیک خواه ناخواه به سمتی پیش میروند که شهر و کشورمان الکترونیکی شوند و به دنبال آن انجام امور شهر نیز به صورت مکانیزه و هوشمند صورت پذیرد.
وی تصریح کرد: اکنون بسیاری افراد به سمت هوشمندسازی در ارائه خدمات شهری مثل؛ هوشمندسازی معابر، چهارراهها و منازل حرکت کردهاند.
فرهپور عنوان کرد: برخی نیز به دنبال برگزاری الکترونیکی انتخابات هستند و با وجود اینکه افراد به گسترش آن کمک میکنند شهر به سمت این نوع تکنولوژیها پیش میرود.
وی اظهار کرد: دولت آن طور که باید بهکارها و مقالات محققان توجه نمیکند، به عنوان مثال در مورد پژوهشی که من در این همایش ارائه دادم، مقاله در کنفرانسهای دیگر مورد توجه قرار نگرفته است و وقتی چند سالی از آن میگذرد نمونه مشابه همین مقالات در خارج مورد توجه داخل قرار میگیرد و به مرحله عمل میرسد ولی در کشور خودمان مورد توجه قرار نمیگیرد.
وی در بخشی دیگر از سخنانش، با بیان اینکه در 20 سال گذشته نیز کامپیوتر شناخته شده نبود، گفت: اکنون با پیشرفت تکنولوژی مردم ما نیز به سمت استفاده از کامپیوتر روی آوردند.
فرهپور بیان کرد:اگر پروژهها و پژوهشها با توجه به نیاز کشور به سمت عملی شدن پیش رود پیشرفت قابل توجهی خواهیم داشت و برای محققان و پژوهشگران فعال در این زمینه نیز کمک کننده است.