عشرت شایق، عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، با اشاره به موضوع تکخوانی زن در اپرای عاشورا، اظهار داشت: متاسفانه در دوره اصلاحات نیز شاهد برخی اقدامات از این دست بودهایم؛ اقداماتی نظیر اهانت، ایجاد شبهه، هنجارشکنی که به زیر پا گذاشتن مسائل دینی و حرکات اباههگری منجر شد.
وی با بیان اینکه اینگونه اقدامات انحرافی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی کلید خورد، تصریح کرد: به نظر بنده برخی باید از سرنوشت عطاءالله مهاجرانی وزیر لندننشین دولت اصلاحات درس بگیرند.
شایق با تاکید براینکه در بسیاری از محافل و مجامع خصوصی و زنانه مراسم سوگواری اباعبدالله الحسین برگزار میشود، ادامه داد: برخی باید بدانند که شعار کل یوم عاشورا و کل ارض کربلا فراموش شدنی نیست و این در حقیقت نوعی هشدار به آنهاست؛ اعتقاد و باور مردم صرفا یک امر روحی و روانی نیست، بلکه یک امر فطری است و در این مسیر هر آنچه که به خود رنگ و بوی الهی میگیرد مبراتر از آن است که برخی با اقدامات پرت بخواهند از این مسیر منحرف شوند.
وی با اشاره به اقدامات خشنی همچون قمهزنی در عزای سرور و سالار شهیدان، این اقدامات را خلاف عرف جامعه برشمرد و افزود: برخی اقدامات انحرافی و تبلیغات گسترده نسبت به این مسیر الهی برای این منظور انجام میشود که چهره آن را به نحو دیگری نشان داده و ترویج کنند؛ در واقع باید گفت این افراد به دنبال خط گرفتن از لندن و لندننشینها اینگونه اقدامات را انجام میدهند.
عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی تاکید کرد: جا ماندن این افراد از قطار حسینی تنها اتفاق بزرگی است که در این میان رخ میدهد؛ چرا که ماندن در این مسیر و درک کردن عاشورا لیاقت میخواهد.
شایق تاکید کرد: عاشورا عرصه عقلانیت و عشق ماست؛ یک حرکت عاشقانه و آگاهانه است؛ با خود معرفت داشته و سازنده است و این افراد باید بدانند هرگونه ضربهای که بخواهد این سازندگی و عقلانیت را در این مسیر تحتالشعاع قرار دهد و به حاشیه براند هیچگاه میسر نخواهد شد.
عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران انقلاب اسلامی با تاکید براینکه این انسانهای سبکسر از عمق عاشورا خبر نداشته و خیال میکنند میتوانند از هر ابزاری برای به میان آوردن عاشورا در وسط صحنه استفاده کنند، خاطرنشان کرد: عاشورا همچون ماه مبارک رمضان، ماه رجب، اعیاد شعبانیه و ... برای ما مهم بوده و تمام آنها یک دایره را تشکیل میدهند، آنچه که در این دایره مشترک است آنکه هدف وسیله را توجیه نمیکند؛ ما به هر وسیلهای نمیخواهیم که عاشورا را مطرح کنیم.
شایق در پایان خاطرنشان کرد: برخی از مردان اولین وسیله ای که برای به حاشیه بردن مباحث دینی و اعتقادی انتخاب میکنند، جایگاه زن و موضوع آزادی آنان است، به طور مثال مدیریت کننده اصلی جریان فمنیستی مردان هستند و در تلاشند تا به قول خودشان برای زنان و جایگاه آنها احقاق حق کنند، که برهمین اساس باید گفت تک خوانی زن نیز اقدام دیگیری در همین جهت است.