به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اگر دوست دارید رژیم غذاییتان سالمتر باشد، افزودن خیار به خوراکیهایتان گزینه خوبی است.
از مزایای خیار میتوان اینها را نام برد:
۱. بیش از 95 درصد حجم خیار را آب تشکیل میدهد، بنابراین کمک میکند بدن دچار کم آبی نشود.
۲. پتاسیم دارد که به کاهش فشار خون کمک میکند. پتاسیم خطر سکته و بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش میدهد.
۳. ماده ضد التهابی به نام فیهستین در خیار، توت فرنگی و گریپ فروت پیدا میشود. این ماده در سلامت مغز مؤثر است و در مبارزه با بیماریهایی مثل آلزایمر فایده دارد.
۴. از پوست در مقابل آثار بالا رفتن سن محافظت میکند.
۵. مواد ضد التهاب موجود در آن با سرطان مبارزه میکند.
۶. به کاهش درد کمک میکند.
۷. گیاهانی که فیبر و آب زیاد دارند، از جمله خیار، باکتریهایی که در دهان بوی بد تولید میکنند را میشویند و از بین میبرند.
۸. ویتامین کا دارد و برای استخوانها مفید است.
۹. مانع از یبوست میشود.
۱۰. کم کالری است و به تعادل وزن کمک میکند.
۱۱. با گذاشتن خیار روی پوست در روزهای گرم تابستان، میتوان گرما و التهاب بدن را کاهش داد.
۱۲. ادرارآور است.
۱۳. آب خیار تازه، سوزش سر دل، ترش کردن معده، التهاب معده و زخم معده را از بین میبرد.
۱۴. گذاشتن یک برش از خیار روی چشم نه تنها تسکین بخش است بلکه تورم دور چشم را نیز از بین میبرد.
۱۵. مصرف روزانه آب خیار به کنترل بیماریهای اگزما، ورم مفاصل، و نقرس کمک میکند.
۱۶. برای بیماریهای سینه، شکم و ریه مفید است.
۱۷. به تقویت و رشد مو کمک میکند بخصوص اگر با آب هویج، اسفناج و کاهو مخلوط شود.
۱۸. آب خیار اگر با آب هویج مخلوط شود برای مشکلات رماتیسمی ناشی ازاسیداوریک اضافی در بدن، مفید است.
۱۹. ثابت شده خیار برای افرادی که از بیماریهای دندان و لثه بخصوص چرک دندان رنج میبرند، مفید است.
۲۰. به خاطر اینکه سرشار از مواد معدنی است، از شکنندگی ناخنها پیشگیری میکند.
۲۱. در رابطه با بیماریهای کلیه، مثانه و لوزالمعده دارای خواص مفید درمانی است.
۲۲. طی یافتههای اخیر، مصرف خیار و یا آب خیار برای مبتلایان به دیابت مفید است.