به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بعد از فرار گلشیفته فراهانی به خارج از کشور و جنجال چند ساله اش گویی سریال کشف حجاب برخی بازیگران تمامی ندارد.
چند هفته پیش خبری در فضای مجازی دست به دست شد مبنی بر کشف حجاب بازیگر زن ایرانی در اینستاگرامش که این موضوع باعث شد تا پیج این بازیگر با هجمه کاربران برای صحت از این خبر روبرو شود که هنگام مواجه شدن با صفحه صدف طاهریان با تصاویری نامتعارف روبرو شدند که در شان بازیگران سینمای ما نبود.
هنوز چند روز از کشف حجاب "صدف طاهریان” نگذشته که چکامه چمن ماه دیگر بازیگر ایرانی که با انتشار عکسی در اینستاگرام خود کشف حجاب کرد.
«چکامه چمن ماه» بازیگر سینما و تلویزیون ایران، که سابقه بازی در فیلمهایی چون بودن یا نبودن، سهراب، بانوی کوچک، جایی دیگر، شکلات، گیرنده، گهوارهای برای مادر، پایاننامه و اعترافات ذهن خطرناک من و چند سریال تلویزیونی از جمله ستارههای سربی، راز شیوا، و پرواز در حباب را در کارنامهاش دارد لحظاتی پیش عکسی بدون حجاب از خود در صفحه اینستاگراماش منتشر کرد.
این بار نیز نوبت به چکامه چمن ماه رسیده تا در صفحه اینستاگرام منتسب به این بازیگر با عکس هایی بی حجاب و نه در خور و شایسته یک بازیگر مسلمان ایرانی روبرو شویم. مردم این بار خیلی به بحث هک شدن صفحه اینستاگرام چمن ماه فکر نمی کنند چرا که در آخرین مورد از سریال کشف حجاب های بازیگران، این احتمال از بین رفت و توسط خود صدف طاهریان تأیید شد.
منبع: شفاف نیوز
من از 5 رسوندم به 58!
لطفا درستش کنید
اما به این ...باید گفت اگه اینقدر رعایت حجاب براتون سخته تشریفتون رو ببرید همکار خودشیفته خانم بشوید!اون طرف بیشتر تحویلتون می گیرن....
بعید نیست این سریال ادامه داشته باشه. واقعا اگه از نزدیک با این آدما ارتباط
بگیرید می بینید که هیچی بارشون نیست. فقط مشهورن. همین. اصلا صاحب
اندیشه و نگرش نیستن. اکثرا یک مشت مقلد هستن
درسته که آدم باید آگاه باشه از اطرافش ولی فکر نمی کنین با انتشار این اخبار،دارین تو اشاعه گناه در جامعه؛نقش ایفا می کنین؟
شاید یه عده اصلا تو فاز این جور اخبار نباشن
ولی شما...