به گزارش گروه فرهنگی«خبرگزاری دانشجو»،به نقل از یورونیوز، این انیمیشن که در سال ۲۰۱۵ میلادی روانه بازار شده است، فرانسه خیالی را در سال ۱۹۴۱ به تصویر کشیده؛ «استیم پانک»ی از فضای ویکتوریایی قرن نوزدهم و صنایعی که هنوز به ماشین های بخار و زغال سنگ وابسته اند و دنیایی که در آن دانشمندان به طرز مرموزی ناپدید می شوند.
آوریل، دختر جوانی است که همراه با داروین، گربه سخنگوی خود در جستجوی والدین گمشده اش می گردد. او که به دنبال دارویی برای درمان گربه بیمارش است به شکلی کاملا اتفاقی، سرمی اسرار آمیز کشف می کند. سرمی که او، داورین و ژولیوس یک ولگرد خیابانی را برای کشف چرایی ناپدید شدن دانشمندان به دنیایی دیگر می برد؛ فیلمی برای سفر به یک دنیای جایگزین.
این فیلم در استودیوی انیمیشن JSBC، یعنی همان استودیویی تولید شده که «پرسپولیس» مرجان ساترابی تولید شده بود.
طراحی گرافیک این انیمیشن را ژاک تاردی برعهده داشته است؛ یک استاد فرانسوی که احساس زیبایی از جهان غنی دو بعدی خود را به بیننده منتقل می کند. ماریون کوتیار روی شخصیت آوریل صداگذاری کرده است. ژان قوش فور صدای پدربزرگ دانشمند را گذاشته و فیلیپ کاترین خواننده به جای گربه سخنگو صحبت کرده است.
«آوریل و دنیای جعلی» که به شایستگی جایزه امسال جشنواره فیلم های انیمیشن اَنسی را هم از آن خود کرد، از جمله نادر انیمیشن هایی است که هم کودکان را سرگرم می کند و هم بزرگسال ها از دیدن آن لذت می برند.